Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Οι λέξεις του συρμού, αυτή την εποχή, είναι: “εθνικιστής”, “ακροδεξιός”, “αντιευρωπαϊστής”, “ευρωσκεπτικιστής”, “ρατσιστής”. Αν τολμήσει κανείς να πει ότι αγαπά την πατρίδα του, την Ελλάδα, αν διαμαρτυρηθεί διότι κάποιοι αλήτες καίνε την ένδοξη ελληνική σημαία θα κατηγορηθεί από ένα σύστημα το οποίο σε αυτές τις περιπτώσεις έχει άμεσα αντανακλαστικά. Δεν είναι τυχαίο ότι όλος αυτούς που καίνε και καταστρέφουν ιδιωτική και δημόσια περιουσία τους αποκαλούν εντέχνως «νεαρούς». Πως αλλιώς να τους αποκαλούσαν μιας και αποτελούν «τον ανθό της νιότης» της οικονομικής ελίτ που καταδυναστεύει την πατρίδα μας. Με αυτό τον τρόπο έχουν επιβάλλει μια οικονομική δικτατορία με κοινοβουλευτικό μανδύα, εξυπηρετώντας την διεθνή τοκογλυφία και στο όνομα ενός ψευδοανθρωπισμού, εποικούν την Ελλάδα με ισλαμιστές λαθρομετανάστες τοποθετώντας τους εντός του αστικού ιστού. Όσοι αντιδρούν το σύστημα τους κατατάσσει αμέσως στους προαναφερόμενους χαρακτηρισμούς, και σε πολλές των περιπτώσεων τους δικάζει και τους καταδικάζει με νόμους που έχει θεσπίσει. Λύση σε αυτό το αδιέξοδο είναι η ενίσχυση των Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι αγωνίζονται για να υπάρχουν Έλληνες και στο μέλλον.

Σ.Μ.  

Πανικός στο καθεστώς από την απήχηση της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα: Τους «πόνεσε» τόσο η παρέμβαση στο Δημοτικό Σχολείο Περάματος που φτιάξανε μέχρι και… ντοκιμαντέρ – BINTEO

Η αριστερά, έχοντας πια απολέσει λόγω της πολιτικής της το λεγόμενο προλεταριάτο, την εργατική τάξη, έχει επικεντρωθεί στην υπεράσπιση των μειονοτήτων και των “ανθρωπίνων δικαιωμάτων”. Επειδή όμως θέλει να διατηρήσει την δυνατότητά της για την διαμόρφωση της απαραίτητης δυναμικής για την κατάληψη της εξουσίας, προσπαθεί να διατηρήσει την παραδοσιακή εικόνα του “καλού”, της παράταξης εκείνης η οποία υπερασπίζεται τα δίκαια του λαού, της εργατικής τάξης και των φτωχών, η οποία είναι ο θεματοφύλακας της δικαιοσύνης και της ισότητας. Για τον λόγο αυτό, εντέχνως, κάνει την ιδεολογική και πολιτική αυτή μετάθεση, ώστε να διατηρηθεί το παραδοσιακό δίπολο δεξιά-αριστερά, το οποίο την συμφέρει απολύτως.

K.A.

Ζήτω η Πρωτομαγιά των Ελλήνων

Όλοι αυτοί που μας κυβέρνησαν από το 74 κι μετά ρήμαξαν την χώρα, και οι τελευταίοι που ήλθαν για να μας «σώσουν» μας αποτελείωσαν. Εδώ περίπου και ένα χρόνο, σταμάτησε η έκδοση στατιστικών στοιχείων για τις αυτοκτονίες! Γιατί; Ευτυχήσαμε έτσι ξαφνικά; Ας τολμήσουν οι αριστεροί και δεξιοί πολιτικοί απατεώνες να μας πουν πόσους θανάτους, από αίτια που έχουν σχέση με οικονομικά προβλήματα, και αυτοκτονίες έχουμε κάθε ημέρα. Και τολμούν οι άθλιοι να βγαίνουν στο γυαλί και να λένε ότι το πλεόνασμα προήλθε από το περιορισμό της φοροδιαφυγής και όχι από το κόψιμο συντάξεων και την υπερφορολόγηση. Με αυτό τον τρόπο συνεχίζουν να συσσωρεύουν ερείπια στην έρημη τη χώρα. Μόνος δρόμος αντίστασης στην βιολογική εξόντωση των Ελλήνων είναι η Χρυσή Αυγή που αγωνίζεται να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω. Σκληρή αλλά πέρα για πέρα αληθινή η παρακάτω διαπίστωση. «Αν δεν μάχεσαι για ότι θες, μην κλαις για ό,τι χάνεις» .

Σ.Δ.

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ: Έβγαλε ανακοίνωση για την Πρωτομαγιά, την ίδια στιγμή που υπέγραφε σκληρά μνημονιακά μέτρα! 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-2-maiou-2017#ixzz4fucjqPPL

Exit mobile version