Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο τραπεζίτης Μακρόν, το διεθνιστικό καθήκον του κομμουνιστή Τσίπρα και τα κοινά τους αφεντικά

Την βοήθεια του mister Tsipra για τον Β΄ Γύρο των προεδρικών εκλογών, ζήτησε ο τέως τραπεζίτης των Ρότσιλντ -και νυν εκλεκτός των τραπεζιτών και των πάσης φύσεως συστημικών- Μακρόν, αν πιστέψουμε ότι είναι αληθινό και όχι… μούφα σχετικό δημοσίευμα της φυλλάδας του Big Boss Μπόμπολα:

«Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του «Έθνους» ο υποψήφιος για το προεδρικό αξίωμα της Γαλλίας αναζήτησε μέσα στην εβδομάδα δίαυλο επικοινωνίας με το Μαξίμου, σε μία προσπάθεια να εξασφαλίσει μία δήλωση στήριξης του Αλέξη Τσίπρα προς το πρόσωπό του στην πορεία προς τον δεύτερο κρίσιμο γύρο.

Το Μαξίμου αποδίδει πάντως την επιθυμία του ανεξάρτητου, προερχόμενου από τους Σοσιαλιστές Μακρόν να διασφαλίσει μίας μορφής υποστήριξη από τον Έλληνα πρωθυπουργό στην αγωνία του να προσελκύσει στον δρόμο προς τις κάλπες αριστερούς και προοδευτικούς ψηφοφόρους».

Ας μην ανησυχεί ο εκλεκτός του συστήματος. Ακόμα κι αν δεν του το ζητούσε, ο mister Tsipras θα κάνει το… διεθνιστικό του καθήκον, προκειμένου να ευχαριστήσει τα αφεντικά του Μακρόν. Τα οποία άλλωστε, είναι και δικά του αφεντικά!

Εθνικισμός.net 

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-trapeziths-makron-to-diethnistiko-kathhkon-tou-kommounisth-tsipra-kai-ta#ixzz4fuetF7BS

Exit mobile version