Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα ορφανά του Soros αντιλαμβάνονται ότι η δίκη της Χρυσής Αυγής «δεν βγαίνει» και πλευρίζουν δημοσιογράφους

Τα ορφανά του Soros αντιλαμβάνονται ότι η δίκη της Χρυσής Αυγής «δεν βγαίνει» και πλευρίζουν δημοσιογράφους

Έχουμε δει το στρεβλωτικό πρίσμα, μέσω του οποίου παρουσιάζουν την δίκη της Χρυσής Αυγής τα καθεστωτικά μέσα, λογοκρίνοντας τους μάρτυρες όπου καταρρίπτουν το κατηγορητήριο και «εξαφανίζοντας» ακόμα και ολόκληρες συνεδριάσεις όταν σε αυτές δεν υπάρχουν προπαγανδιστικές ατάκες, ακόμα και αν είναι κενές περιεχομένου.

Τώρα, όπως διαβάζουμε, η πολιτική αγωγή, θα πραγματοποιήσει συνέντευξη τύπου στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ, προκειμένου να παρουσιάσει την παραποίηση της αλήθειας, στην οποία συστηματικά προβαίνουν τα εχθρικά προς την Χρυσή Αυγή ΜΜΕ. Ενδεικτικό ότι όπως είχαμε δείξει η «Εφημερίδα των Συντακτών» είχε «κόψει» φράση μάρτυρα που έβγαζε ψευδές το δημοσίευμά της.

Δεν θα μπούμε στην διαδικασία να ρωτήσουμε, αν θα έδινε την αίθουσά της η ΕΣΗΕΑ για μία αντίστοιχη ενημέρωση από τους δικηγόρους της υπεράσπισης. Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται, που λένε.

Αυτό που έχει αξία να τονιστεί είναι ότι στην όλη «ενημέρωση» θα «παρέμβει» και «Εκπρόσωπος του Παρατηρητηρίου της δίκης, Golden Dawn Watch». Και σε αυτό το σημείο αξίζει να θυμίσουμε μία παλαιότερη αποκάλυψη που είχαμε κάνει, όπου είχαμε παρουσιάσει ατράνταχτες αποδείξεις σύμφωνα με τις οποίες το εν λόγω «Παρατηρητήριο» λειτουργεί με την χρηματοδότηση του γνωστού πλουτοκράτη George Soros.

Προφανώς, η κακή εξέλιξη της δίκης έχει αντίκτυπο στο ηθικό των καθεστωτικών δημοσιογράφων, που ενίοτε ομολογούν την πολιτική σκοπιμότητα και το έωλο του κατηγορητηρίου και έτσι αναγκάζεται να επέμβει απευθείας (μέσω εκπροσώπου) το «Μεγάλο Αφεντικό» για να τους φέρει στα ίσια τους. Ποιος ξέρει… Μπορεί να χρηματοδοτήσει και το «βιβλίο» κανενός, όπως κάνει ενίοτε η Μέρκελ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-orfana-tou-soros-antilambanontai-oti-h-dikh-ths-chrushs-aughs-den-bgaine#ixzz4fv1Wu5CN

Exit mobile version