Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μένουνε Ελλάδα: Εγκαινιάστηκε υπερπολυτελές χωριό λαθρομεταναστών στην Κάτω Μηλιά Πιερίας!

Μένουνε Ελλάδα: Εγκαινιάστηκε υπερπολυτελές χωριό λαθρομεταναστών στην Κάτω Μηλιά Πιερίας!

Τα σχέδια της ανθελληνικής συγκυβέρνησης που θέλει να αντικαταστήσει τους Έλληνες με λαθρομετανάστες λαμβάνουν σάρκα και οστά, καθώς χθες εγκαινιάστηκε υπερπολυτελές χωριό λαθρομεταναστών στην Πιερία, το οποίο ανεγέρθηκε και με την συμβολή γερμανικών κονδυλίων!

Όπως αποκαλύπτει ενημερωτική ιστοσελίδα της Πιερίας, χωρίς την παρουσία του Γιάννη Μουζάλα και του Δήμου Κατερίνης εγκαινιάστηκε χθες το χωριό των λαθρομεταναστών στην Κάτω Μηλιά Πιερίας, στο οποίο σε 2-3 εβδομάδες αναμένονται οι πρώτοι λαθρομετανάστες.

1.400.000 ευρώ κόστισαν μέχρι στιγμής οι εγκαταστάσεις, χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί ακόμα οι εργασίες. Το ποσό το έβαλε η Γερμανική κυβέρνηση και διάφοροι ιδιώτες-χορηγοί της ADRA, της ΜΚΟ που έχει αναλάβει την γενική διεύθυνση του χωριού. Πλήρως εξοπλισμένα και επιπλωμένα σπιτάκια με ηλιακά, κλιματιστικά, κουζίνες κ.α. περιμένουν να υποδεχτούν τους λαθρομετανάστες.

Έχει προβλεφθεί χώρος αναψυχής και γήπεδα μπάσκετ-βόλεϊ-ποδοσφαίρου!

Οι λαθρομετανάστες που θα έρθουν στην Κάτω Μηλιά θα είναι κατά το μεγαλύτερο ποσοστό από Λέσβο-Χίο και θα είναι ελεύθεροι να μεταβαίνουν όπου επιθυμούν.

Το χρονοδιάγραμμα της ADRA προβλέπει ότι μετά από 1-1,5 χρόνο η ΜΚΟ θα αποχωρήσει από το χωριό και η λειτουργία του θα παραδοθεί στην τοπική κοινωνία.

Εμείς να τονίσουμε την υποκρισία των λαθρολάγνων κυβερνώντων, καθώς στο συσσίτιο που θα πετάνε στα σκουπίδια οι λαθρομετανάστες δεν θα έχουν πρόσβαση οι νεόπτωχοι Έλληνες του Μνημονίου…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/menoune-ellada-egkainiasthke-uperpoluteles-chwrio-lathrometanastwn-sthn-kat#ixzz4fwGCCDUr

Exit mobile version