Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τους κάρφωσε ο Πρετεντέρης: Οι δανειστές θεωρούν την ΝΔ πειθήνια και δεδομένη

Τους κάρφωσε ο Πρετεντέρης: Οι δανειστές θεωρούν την ΝΔ πειθήνια και δεδομένη

Ενώ η συγκυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ συμφωνεί στις τελευταίες λεπτομέρειες ενός ακόμα Μνημονίου δυστυχίας, μεγάλη εντύπωση προκαλεί η σιγή ασυρμάτου της νουδούλας (κάποιες σκόρπιες δηλώσεις στελεχών της δεν πιάνονται…), που –κατά πάσα πιθανότητα- θα κληθεί να εφαρμόσει το 2019 αυτά που συμφωνούνται σήμερα.

Πώς εξηγείται η σιωπή της νουδούλας; Ας δούμε τι λέει επ’ αυτού ο φίλια προσκείμενος Πρετεντέρης:

«Πολύ φοβούμαι όμως ότι η κυβέρνηση βρίσκει και τα κάνει. Αφενός οι δανειστές κερδίζουν χρόνο με τη δική μας τσέπη. Αφετέρου η αντιπολίτευση παρακολουθεί μουδιασμένη. Είτε δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει, είτε δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Και αυτό επειδή δεν μπορώ να δεχθώ την εξήγηση της κουτοπονηριάς: άσε να φορτωθεί ο Τσίπρας σήμερα όσα θα υποχρεωθούμε να κάνουμε εμείς αύριο. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το βασικό πολιτικό πρόβλημα της αντιπολίτευσης είναι ότι οι δανειστές τούς θεωρούν πειθήνιους και δεδομένους. Συνεπώς μπορούν να κάνουν το παζάρι με την κυβέρνηση χωρίς να τους λαμβάνουν υπόψη τους. «Η επιμελητεία θα ακολουθήσει!» έλεγε ο Ντε Γκωλ…».

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το νέο εθνοκτόνο Μνημόνιο που υπογράφει ο Τσίπρας και θα εφαρμόσει ο Μητσοτάκης

ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ej-idiwn-ta-belh-pretenterhs-oi-daneistes-thewroun-thn-noudoula-peithhnia-k#ixzz4fwdqWmkY

Exit mobile version