Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Καταργούν την κυριακάτικη αργία, την αφιερωμένη στον Θεό, στην εκκλησία και στην οικογενειακή γαλήνη. Λες και το πρόβλημα είναι η έλλειψη χρόνου για αγορές και όχι η φτώχεια και η έλλειψη χρημάτων που μαστίζει ένα μεγάλο μέρος των Ελλήνων. Δεν λογαριάζουν ούτε κατά διάνοια την απαίτηση της κοινωνίας για προστασία των εργαζομένων από το αδηφάγο και άπληστο κεφάλαιο, προσπερνώντας ακόμη και την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, το οποίο με απόφαση του έκρινε αντισυνταγματικό το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές. Οι μόνοι που ωφελούνται από το άνοιγμα είναι τα πολυεθνικά πολυκαταστήματα τα οποία με εκβιασμούς και χωρίς αποζημίωση θα υποχρεώνουν τους υπαλλήλους να εργασθούν, γιατί διαφορετικά θα ενταχθούν στις στρατιές των ανέργων. Για τις μικρές και οικογενειακές επιχειρήσεις, θα επέλθει ο μαρασμός, με δεδομένο ότι ουτε υπαλλήλους μπορούν να προσλάβουν, αλλά θα αναγκάζονται οι ίδιοι να δουλεύουν ξεπερνώντας τις βιολογικές τους αντοχές. Τι διαφορετικό να περίμενε κανείς από τους πολιτικούς απατεώνες που την ημέρα της πρωτομαγιάς υπέγραψαν το 4ο κατά σειρά μνημόνιο και μάλιστα καλώντας τους πολίτες να διαμαρτυρηθούν για την ίδια την πολιτική που εφαρμόζουν. Ενάντια σε μνημόνια και λαθρομετανάστευση μόνη λύση είναι η Χρυσή Αυγή.

Σ.Μ.    

Εξόρμηση της Τ.Ο. Πειραιώς για την Εθνικιστική Πρωτομαγιά: Οι Έλληνες εργάτες έχουν Πατρίδα!

Στα Σκόπια επικρατεί πλήρης διάλυση, ο αλβανικός επεκτατισμός βυσσοδομεί εναντίον της Ελλάδος, ενώ από την γειτονική Τουρκία και τον κατ ευφημισμόν “Σουλτάνο” Ερντογάν οι προκλήσεις και οι παραβιάσεις αυξάνονται καθημερινά. Άξιο παρατήρησης είναι επίσης ότι όλες οι προαναφερθείσες χώρες συγκαλούν συμβούλια διακομματικά για την εξωτερική τους πολιτική και την προετοιμασία τους για παν ενδεχόμενο. Στην Ελλάδα, αντιθέτως, πρώτο ζήτημα έχουν καταστήσει τις “διασώσεις”, τις “αξιολογήσεις” και τα μνημόνια. Αντιλαμβάνεται κανείς ότι σε μια ενδεχόμενη σύρραξη όλα αυτά δεν θα έχουν κανένα νόημα; Η Ελλάδα διάγει τις κρισιμότερες στιγμές από την απελευθέρωση της εξαιτίας των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων που απεμπόλησαν τα δίκαια της, μετατρέποντας την Πατρίδα μας σε αποικία χρέους και πύλη εισόδου και εγκατάστασης χιλιάδων λαθρομεταναστών. Εμείς ως Έλληνες Εθνικιστές καλούμαστε να σταθούμε όρθιοι, αντάξιοι της Ιστορίας και του Χρέους. Χρυσή Αυγή για να ξαναπάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Κωνσταντίνα Σ. 

Σύμβουλος του υπ. Παιδείας… αναμορφώνει τα βιβλία ιστορίας χαρακτηρίζοντας ως “επανάσταση” τον συμμοριτοπόλεμο και “Μακεδονία” τα Σκόπια!

Τα εξουσιαστικά “ιερατεία” κυβερνούν και κατευθύνουν τα τεκταινόμενα από τα παρασκήνια. Οι πολιτικοί ομοιάζουν προς τις μαριονέτες, των οποίων τα νήματα κινεί ο χειριστής τους πίσω από το παραβάν, επιβάλλοντας στα έθνη την δουλεία των τόκων. Το ομολόγησε ο σιωνιστής Χένρυ Κίσινγκερ, μηχανορράφος ολκής και ισόβιο μέλος της λέσχης Μπίλντερμπεργκ, το έχει διακηρύξει και ο πρωθυπουργός της Αγγλίας Βενιαμίν Ντισραέλι, πως οι ισχυροί της γης, οι κάτοχοι του πλούτου και της δυνάμεως κατευθύνουν μυστικά τους εντολοδόχους τους πολιτικούς, αφού τους χρηματοδοτούν και τους εξαγοράζουν. Απορρίπτοντας τις πολιτικές μαριονέτες της ξενοκρατίας, αφοπλίζετε την επιρροή από τις “αόρατες δυνάμεις” που παρασιτικά τις συντηρούν. Ειδάλλως, έχετε εκχωρήσει τα πάντα στην διεθνή τοκογλυφία και είστε άξιοι της τύχης σας και των όσων σας επιφυλάσσονται.

Ι.Α.

Μένουνε Ελλάδα: Εγκαινιάστηκε υπερπολυτελές χωριό λαθρομεταναστών στην Κάτω Μηλιά Πιερίας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-3-maiou-2017#ixzz4g03BMTFD

Exit mobile version