Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα

Την Κυριακή 30 Απριλίου Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών γιόρτασαν και τίμησαν την Εργατική Εθνικιστική πρωτομαγιά. Οι παρευρισκόμενοι Συναγωνιστές παρακολούθησαν τον χαιρετισμό για την Πρωτομαγιά από τον Συναγωνιστή και γραμματέα της τοπικής Ιωάννη Βουλδή, όπου στην ομιλία του καυτηρίασε την αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων των μνημονίων.

Τόνισε ότι ο μοναδικός πολιτικός φορέας που αγωνίζεται πραγματικά για τα συμφέροντα των εργαζομένων και των μη προνομιούχων Ελλήνων είναι μόνο το Κίνημα μας η Χρυσή Αυγή, κόντρα στους καπιταλιστές και στους εργατοπατέρες μπολσεβίκους. Με το πέρας της ομιλίας του Συναγωνιστή Βουλδή ακολούθησε παραδοσιακός εορτασμός της πρωτομαγιάς.

Την Δευτέρα ανήμερα της Εργατικής Πρωτομαγιάς κλιμάκιο της Τ.Ο Αθηνών πραγματοποίησε πολύπλευρη ενημερωτική δράση στις γειτονιές του κέντρου των Αθηνών, γεμίζοντας την πόλη με φέιγ – βολάν.

Πλήθος κόσμου το απόγευμα του Σαββάτου στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία του Συναγωνιστή Νικολάου Ταβουλάρη με θέμα: “Μνήμες πολέμων”.

Ο Συναγωνιστής Ταβουλάρης αναφέρθηκε σε όλες τις ένδοξες στιγμές της νεοελληνικής Ιστορίας, και στις θυσίες και στους αγώνες που διεξήγαγε ο Ελληνικός Στρατός από τους Βαλκανικούς Πολέμους μέχρι και τον B’ Παγκόσμιο πόλεμο.

Ιδιαίτερή μνεία έκανε ο Συναγωνιστής και στον Ά Παγκόσμιο Πόλεμο και στις νικηφόρες μάχες του Ελληνικού Στρατού στο Μέτωπο της Μακεδονίας μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhna11#ixzz4g07MOJ00

Exit mobile version