Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χρυσή Αυγή, το δεύτερο πιο ευρωσκεπτικιστικό κόμμα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Χρυσή Αυγή, το δεύτερο πιο ευρωσκεπτικιστικό κόμμα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που δημοσίευσε η ευρωπαϊκή ιστοσελίδα votewatch.eu με τίτλο «Πώς οι βουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου διαμορφώνουν το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης», ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή, στην κατηγορία «Πιο αντίθετοι στην ευρωπαϊκή ολοκλήρωση» έρχεται δεύτερος σε όλο το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα votewatch.eu βασίζοντας την έρευνα της στον τρόπο που ψηφίζουν οι Βουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από την έναρξη της θητείας τους (01/07/2014) έως τώρα «μέτρησε» ποια είναι τα εθνικά κόμματα που προωθούν την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και ποια είναι αυτά που προωθούν τον εθνικισμό και τον ευρωσκεπτικισμό.

Σύμφωνα με την έρευνα, στα κόμματα που αντιτίθενται σε μια ομοσπονδία της Ε.Ε και υποστηρίζουν την κατάργηση του παρόντος συστήματος διακυβέρνησης της Ε.Ε. λαμβάνει την δεύτερη θέση ο Λαϊκός Σύνδεσμος  – Χρυσή Αυγή.

Όπως αναφέρουν οι δημιουργοί της έρευνας «η ιταλική Λέγκα του Βορρά, η Χρυσή Αυγή, το Κόμμα Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP) και το Εθνικό Μέτωπο της Γαλλίας είναι τα πιο ευρωσκεπτικιστικά κόμματα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chrush-augh-to-deutero-pio-eurwskeptikistiko-komma-sto-eurwpaiko-koinobouli#ixzz4g2AvVUAR

Exit mobile version