Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Μύλος» στο κλεφτοΠασόκ – Νέες αλληλοκατηγορίες ανάμεσα στις «φράξιες»

«Μύλος» στο κλεφτοΠασόκ - Νέες αλληλοκατηγορίες ανάμεσα στις «φράξιες»

Σε καθημερινή βάση, πλέον, πραγματοποιούνται οι εσωκομματικοί καυγάδες στο παρηκμασμένο και βαριά άρρωστο σώμα του ΠΑΣΟΚ, με το χάσμα μεταξύ των αντικρουόμενων πασόκων να διευρύνεται συνεχώς. Στελέχη της προεδρικής πτέρυγας ανταλλάσσουν βαριές κατηγορίες με τους «συντρόφους» τους της εσωκομματικής αντιπολίτευσης και όσους πρόσκεινται στην ομάδα Ανδρουλάκη – Ξεκαλάκη.

«Αυτοί που μας επιτίθενται είναι τα απολειφάδια του ΠΑΣΟΚ του κ. Τσοχατζόπουλου, είναι η νεολαία του Άκη που ενορχηστρωμένα μας επιτίθεται, αλλά αντέχουμε», δήλωσε χθες ο «παυθείς» γραμματέας Στέφανος Ξεκαλάκης, φωτογραφίζοντας στελέχη του στενού πυρήνα της Γεννηματά, όπως οι Τ. Αντωνίου, Π. Καμάς, Κ. Πανταζής και Θ. Μωραΐτης.

Από την άλλη πλευρά, για προσπάθεια μιας «μικρής ομάδας στελεχών», που κινείται «στα όρια της γραφικότητας», να δημιουργήσουν οργανωτικού χαρακτήρα εντάσεις, έκανε λόγο ο Μ. Όθωνας, διευθυντής του πολιτικού γραφείου της Γεννηματά.

Αιχμές κατά του ευρωβουλευτή Νίκου Ανδρουλάκη άφησε με άρθρο του ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, αναφερόμενος σε «αντάρτες» που αυτοθαυμάζονται και «αντάρτικο Βρυξελλών» που λειτουργεί ως «χορηγός» του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ. Από την δική της πλευρά, η Γεννηματά μιλώντας αργότερα σε γραμματείς νομαρχιακών επιτροπών του ΠΑΣΟΚ έστρεψε εκ νέου τα πυρά της στους αμφισβητίες της, τους οποίους κατηγόρησε ότι προκαλούν εσωστρέφεια, «σκιαμαχούν και δημιουργούν άσκοπες αναταράξεις».

Είναι ξεκάθαρη η διαλυτική κατάσταση που επικρατεί στο άλλοτε κραταιό αυτό κόμμα εξουσίας, το οποίο πλέον τρώει τις σάρκες του.

Οι «φράξιες» αλληλοσυγκρούονται μέχρι τελικής πτώσεως, με… έπαθλο την πρωτοκαθεδρία σ’ ένα (από)κόμμα το οποίο πνέει τα λοίσθια και παρά την… φιλότιμη προσπάθεια των καθεστωτικών ΜΜΕ, που προσπαθούν να το συντηρήσουν εν ζωή για ευνόητους λόγους, βαδίζει ξανά προς την διάσπαση και το οριστικό εξευτελιστικό τέλος του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mulos-sto-pasok.-nees-allhlokathgories-anamesa-stis-frajies#ixzz4g2zLbNG9

Exit mobile version