Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα προκλητική βεβήλωση της Ελληνικής Σημαίας από αλβανούς παρακρατικούς στους Άγιους Σαράντα

Νέα προκλητική βεβήλωση της Ελληνικής Σημαίας από αλβανούς παρακρατικούς στους Άγιους Σαράντα

Η εξακολουθητική και άγρια αλβανική επιθετικότητα προς τους Έλληνες της Βόρειας Ηπείρου εκφράστηκε για ακόμη μια φορά με μανία τα ξημερώματα της Τρίτης 2 Μαΐου με το κάψιμο της Ελληνικής Σημαίας που κυματίζει στα κεντρικά γραφεία της Δημοκρατικής Ένωσης Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας.

Σε συνεχή απειλή βρίσκεται ο ελληνικός πληθυσμός στην Βόρειο Ήπειρο, αφού για ακόμη μια φορά αλβανικά παρακρατικά στοιχεία έκαψαν την Ελληνική Σημαία στα γραφεία του παραρτήματος της ΔΕΕΜ στους Αγίους Σαράντα.

Καμία εντύπωση δεν προκαλεί το γεγονός ότι από τις αλβανικές αρχές ποτέ δεν έχει προσφερθεί καμία προστασία στην Ελληνική κοινότητα από τις συνεχείς προκλήσεις των αλβανών παρακρατικών. Η τελευταία βεβήλωση του Ελληνικού Εθνικού Συμβόλου αυτή την φορά δεν καταγγέλθηκε στην αλβανική Αστυνομία, επειδή αυτή η ενέργεια δεν θα είχε κανένα νόημα. Αφού και σε όλες τις προηγούμενες φορές που έχει συμβεί τέτοια προσβολή της Ελληνικής Σημαίας η σχετική καταγγελία στις αλβανικές αρχές δεν είχε κανένα απολύτως αποτέλεσμα προς την σύλληψη των υπευθύνων παρακρατικών στοιχείων.

Το θέμα των συνεχιζόμενων διωγμών του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού είναι πολύ σοβαρό. Η συνεχής αλβανική προκλητικότητα αποσκοπεί στην κατατρομοκράτηση του γηγενούς Ελληνικού πληθυσμού στην Βόρειο Ήπειρο.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή δυναμικά υπερασπίζεται τους Έλληνες στην Βόρειο Ήπειρο και αντικρούει όλες τις παράλογες και ανήκουστες διεκδικήσεις των αλβανών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/katholou-tuchaia-h-prosfath-bebhlwsh-ths-ellhnikhs-shmaias-sta-grafeia-ths#ixzz4g3DeleJj

Exit mobile version