Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Οι παντελώς ανίκανοι κυβερνήτες που μας πάτησαν όλους σαν σταφίδες, ανακοίνωσαν ότι έχουν τεράστιο πλεόνασμα. Το οποίο σύμφωνα με τη δική τους συμφωνία θα πάει όλο στους δανειστές. Από εκεί κι έπειτα έχουμε συνεχείς μειώσεις στις συντάξεις και το αφορολόγητο, τη στιγμή που η ίδια η πολιτική τάξη δεν βάζει το χέρι στην τσέπη για να στηρίξει την υπό κατάρρευση χώρα μας. Έχουμε την παροχή ασυλίας στους τραπεζίτες σε ό,τι αφορά την κατά το δοκούν εκκαθάριση από μέρους τους των κόκκινων δανείων που οι ίδιοι κάποτε έδιναν αφειδώς ενοχλώντας τον κόσμο με το τηλέφωνο ακόμη και τις μεσημεριανές ώρες δίχως ελέγχους. Στην Ελλάδα του Τσίπρα και των μνημονίων αν δεν εξεγερθούμε προς αντιμετώπιση της μνημονιακής λαίλαπας και του λαθρομεταναστευτικού, δεν θα έχουμε ζωή! Μόνο η Χρυσή Αυγή μας έμεινε και θα πρέπει να την στηρίξουμε ενεργά.

Κωνσταντίνα Σ.

Πόνεσε τον συριζαίο Δρίτσα η Νίκη της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά – Απειλεί να γεμίσει την πόλη με λαθρομετανάστες!

Οι λογαριασμοί της ΔΕΗ φέρνουν απόγνωση στον κόσμο, με τις υπέρογκες χρεώσεις που φτάνουν ακόμη και το διπλάσιο της αξίας του ηλεκτρικού ρεύματος. Είναι δεδομένο, ότι θα υπάρξει μεγάλη και έντονη δυσαρέσκεια του κόσμου. Η ΔΕΗ θα είναι η σταγόνα που θα ξεχειλίσει τη λαϊκή οργή κατά των αριστερών και δεξιών πολιτικών απατεώνων που συστηματικά εξοντώνουν ένα ολόκληρο έθνος με τις μνημονιακές τους πολιτικές.

Ι.Γ.   

Δήλωση σοκ μάρτυρα κατηγορίας: ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ για τον βιασμό της Μυρτούς – Σκοπός μας τα επεισόδια κατά της Χρυσής Αυγής!

Με απόλυτες μεθόδους σοβιετίας εξαναγκάζουν τον Έλληνα να συμβιώνει με τους λαθρομετανάστες, ακόμη και μέσα στον αστικό ιστό της χώρας. Επίσης με αυθαίρετες αποφάσεις τοποθετούν σαν συμμαθητές τα παιδιά τους στα σχολεία χωρίς να σκέφτονται την αγωνία των γονιών, ότι τα παιδιά των λαθρομεταναστών είναι εν δυνάμει υγειονομικές βόμβες. Όποιος αντιδρά χαρακτηρίζεται από όλο το νεοταξίτικο ανθελληνικό σύστημα ρατσιστής. Και όλα τα παραπάνω ενώ η ελληνική κοινωνία με συντριπτικούς αριθμούς δεν δέχεται την παρουσία όλων αυτών στην Πατρίδα μας. Μόνη φωνή λογικής και αντίστασης η Χρυσή Αυγή που ζητά την εφαρμογή των νόμων.

Σ.Β.

Η Χρυσή Αυγή στην εξεταστική για την Υγεία: Έτσι θα συλληφθούν οι πολιτικοί που πήραν μαύρο χρήμα! ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-4-maiou-2017#ixzz4g689MhdS

Exit mobile version