Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αμετανόητος και προκλητικός ο Βενιζέλος: Υπερασπίζεται το PSI και αποθεώνει Σαμαρά, Μητσοτάκη, Γεωργιάδη!

Αμετανόητος και προκλητικός ο Βενιζέλος: Υπερασπίζεται το PSI και αποθεώνει Σαμαρά, Μητσοτάκη, Γεωργιάδη!

Προκλητικός, όπως πάντοτε, και με σαφή πρόθεση να παρουσιάσει τον εαυτό του ως άμοιρο ευθυνών για την σημερινή κατάντια της Χώρας, ο πρώην «Ντούτσε» του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Σαμαρά την περίοδο 2012-2014, Βαγγέλης Βενιζέλος, προσπάθησε για μια ακόμη φορά να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα. Κι αυτό το έκανε, υπερασπιζόμενος το PSI, που «βούλιαξε» τα ασφαλιστικά ταμεία και την πολιτική που εφάρμοσε ως υπουργός της κυβέρνησης του Γιωργάκη Παπανδρέου και συγκυβερνήτης του Αντώνη Σαμαρά, οδηγώντας σε καταστροφή χιλιάδες μικροομολογιούχους και σε εξαθλίωση τους Έλληνες πολίτες με το δεύτερο Μνημόνιο.

«Τι έγινε το 2015; Εγκατέλειψαν αυτό που κάναμε το 2012, το συκοφάντησαν, προσπάθησαν να αλλοιώσουν την πραγματικότητα κι έφτιαξαν μια επιτροπή αλήθειας για το δημόσιο χρέος» είπε ο Βενιζέλος και το παραλήρημά του για το PSI, υποστήριξε πως με δεδομένα του 2060 «το τι κούρεμα χρέους πετύχαμε το 2012, τότε, όπως έχω υπολογίσει, είναι 1,350 τρισ. ευρώ»!

Δεν στάθηκε, όμως, μόνο εκεί ο πρώην αρχικαρεκλάρχης του ΠΑΣΟΚ, καθώς τάχθηκε και κατά του Grexit. Υποστήριξε ότι δεν υπάρχει δραχμή με δημοκρατία (ενώ, προφανώς,  μπορεί να υπάρχει ευρώ με κατοχή της Χώρας και πλήρη φτωχοποίηση του Λαού) και προσπαθώντας να δημιουργήσει κλίμα κινδύνου πάνω σ’ αυτό το ζήτημα υποστήριξε ότι «υπάρχει δραχμή με οικονομική και κοινωνική κρίση, με οξύτατες αντιπαραθέσεις, για να μην πω εμφύλιο πόλεμο».

Επίσης, ο Βενιζέλος στήριξε τον Σημίτη, ο οποίος εγκλημάτησε σε βάρος της Ελλάδας, αλλά κατ’ αυτόν ήταν ο πρώτος που προέβλεψε την οικονομική κρίση το 2007. Δήλωσε «παρών» στην πολιτική σκηνή και έκλεισε το μάτι στη ΝΔ, λέγοντας: «Θα κάνω ό,τι πρέπει για τον χώρο που με εκφράζει και για την πατρίδα μου». Τοποθετήθηκε δε, θετικά υπέρ του Αντώνη Σαμαρά, του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και του Άδωνη Γεωργιάδη. Τον πρώτο, με τον οποίο συγκυβέρνησε, τον χαρακτήρισε «μπεσαλή», τον πρόεδρο της ΝΔ «πολύ καλό υπουργό» και τον τελευταίο «εξαίρετο υπουργό»!

Βλέποντας ο οποιοσδήποτε σε ποια πολιτικά πρόσωπα απευθύνονται τα θετικά λόγια του Βενιζέλου, αυτόματα αντιλαμβάνεται τον κοινό τρόπο σκέψης και δράσης που ενώνει όλους αυτούς τους τύπους. Ένας κοινός τρόπος, που οδηγεί στην ευρωλαγνεία, την υποδούλωση της Ελλάδος στους διεθνείς τοκογλύφους και την μετατροπή της σε μια αποικία εκμετάλλευσης των πόρων της.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ametanohtos-kai-proklhtikos-gia-mia-akomh-fora-o-benizelos-uperaspizetai-to#ixzz4g6kFDPus

Exit mobile version