Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Κιλκίς, Αθήνα

Την ημέρα της Εργατικής Πρωτομαγιάς πραγματοποιήθηκε στην Τοπική Οργάνωση Κιλκίς ομιλία του βουλευτή του νομού, συναγωνιστή Χατζησάββα Χρήστου. Έγινε ιστορική αναφορά στην Εργατική Πρωτομαγιά και στην πετυχημένη καπηλεία που κατάφερε η αριστερά στο εργατικό κίνημα παγκοσμίως. Επίσης έγινε η διαπίστωση βήμα προς βήμα του ότι το πραγματικό νόημα της ημέρας, που είναι τα εργασιακά δικαιώματα που κατακτήθηκαν με αίμα και αγώνες, έχουν χαθεί με αποφάσεις στα χαρτιά και τους νόμους των Μνημονίων.

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία του Συναγωνιστή Θεόδωρου Βουλδή με θέμα: “Ιστορικές Μάχες”. Ο Συναγωνιστής Βουλδής αναφέρθηκε σε όλες τις μάχες που έκριναν την πορεία του Ελληνικού Έθνους και τόνισε ότι ο Ελληνισμός αγωνίζονταν πάντοτε σκληρά με αριθμητικά υπέρτερους σε αριθμό εχθρούς, για την ελευθερία και την αξιοπρέπεια του.

Το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών πλήθος Συναγωνιστών παρακολούθησε την βιντεοπροβολή με θέμα την συνέντευξη του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής Νικολάου Μιχαλολιάκου στον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn660#ixzz4gC4Gpcxe

Exit mobile version