Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΒΓΗΚΑΝ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ: Νέα αιματηρά επεισόδια στη Χίο

ΒΓΗΚΑΝ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ: Νέα αιματηρά επεισόδια στη Χίο

Τα αιματηρά επεισόδια που διεξήχθησαν χθες τα ξημερώματα στην ΒΙ.ΑΛ. της Χίου ήταν, από ό,τι φαίνεται, μονάχα η αρχή. Χθες το απόγευμα είχαμε πιο έντονα επεισόδια, τα οποία επεκτάθηκαν στο κέντρο της πόλης και στα οποία χρησιμοποιήθηκαν μαχαίρια, ρόπαλα και άλλα δολοφονικά εργαλεία.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα, τα επεισόδια ξεκίνησαν μετά από ένταση που προκλήθηκε ανάμεσα σε ομάδες Αφγανών και Σύρων λίγο μετά τις 20.00 στο κέντρο της πόλης με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας Σύρος από μαχαίρι στο πόδι και άλλος ένας στην πλάτη ενώ περπατούσε προς το Νοσοκομείο. Όπως αναφέρεται, ομάδες λαθρομεταναστών σε φάλαγγες συνεπλάκησαν κρατώντας μαχαίρια και πετώντας πέτρες.

Άλλοι 4 είναι τραυματίες από τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη ΒΙΑΛ γύρω στις 19.30 το απόγευμα και μεταφέρθηκαν επίσης στο “Σκυλίτσειο” ενώ μεγάλη είναι η κινητοποίηση της Αστυνομίας τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και στο hot spot για την αποφυγή περαιτέρω εντάσεων και εχθροπραξιών. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/bghkan-machairia-apo-tous-lathrometanastes-nea-aimathra-epeisodia-sth-chio#ixzz4gC4szmzm

Exit mobile version