Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξεκαρδιστικό ξεκατίνιασμα «προοδευτικών»: Πέσαν μηνύσεις για… παράβαση του αντιρατσιστικού!

Ξεκαρδιστικό ξεκατίνιασμα «προοδευτικών»: Πέσαν μηνύσεις για… παράβαση του αντιρατσιστικού!

Μήνυση για «ρατσισμό» κατέθεσε ο γνωστός «προοδευτικός» Παναγιώτης Δημητράς, στην επίσης γνωστή «προοδευτικιά» Σώτη Τριανταφύλλου και η υπόθεση αναμένεται να καταλήξει στα δικαστήρια, αφού η Τριανταφύλλου παραπέμφθηκε στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών για να δικαστεί «για δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους».

 

Στο ξεκατίνιασμα και τις μηνύσεις, παρενέβη ο γνωστός και μη εξαιρετέος Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος έγραψε:

«Παναγιώτη, γνωρίζεις πόσο εκτιμώ τον κόπο και τα χρόνια που έχεις αφιερώσει στο Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι. Διατηρώ και τις καλύτερες αναμνήσεις από τη συνεργασία μας τον καιρό που ήμουν στο Συμβούλιο της Ευρώπης, τόσο για τα δικαιώματα των Ρομά όσο και για τα εγκλήματα της ναζιστικής Χρυσής Αυγής. Ωστόσο, σε μια χώρα όπου καθημερινά κάνει θραύση ατιμωρητί η ρατσιστική ρητορική του μίσους προς πάσα κατεύθυνση -ισλαμοφοβική, αντισημιτική ή όποια άλλη-, το να παραπέμπεται για να δικαστεί, ύστερα από δική σου πρωτοβουλία, για δημόσια υποκίνηση ισλαμοφοβικής βίας η… Σώτη Τριανταφύλλου, το θεωρώ ντροπή. Τίποτε άλλο, Παναγιώτη. Μόνο ντροπή».

Δηλαδή, κατά τον Τατσόπουλο, ο νόμος οφείλει να εφαρμόζεται με κριτήρια… προοδευτικότητας. Το «ξέρεις ποιος είμαι εγώ» σε νέα «προοδευτική» εκδοχή, δηλαδή! Όχι, Πέτρο… Ο νόμος είναι καινούργιος και μέχρι την κατάργησή του θα χρειαστεί νομολογία και εκδικασμένες υποθέσεις, που δεν θα αφορούν μονάχα τις αθωώσεις των Χρυσαυγιτών ύστερα από τις μηνύσεις των εμπαθών.

Σε άλλα, σχετικά, νέα, ιστοσελίδες που πρόσκεινται στους προοδευτικούς χώρους που κινείται η Σώτη Τριανταφύλλου, ήδη οργανώνουν συγκεντρώσεις συμπαράστασης και διαμαρτυρίας. Ξεμαλλιαστείτε, σύντροφοι!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/jekardistiko-jekatiniasma-proodeutikwn-pesan-mhnuseis-gia-parabash-tou-anti#ixzz4gCfl3mmE

Exit mobile version