Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα παρέμβαση υπέρ των λαθρομεταναστών από τον ανθέλληνα Μουίζνιεκς

Νέα παρέμβαση υπέρ των λαθρομεταναστών από τον ανθέλληνα Μουίζνιεκς

Την ώρα που οι κάτοικοι της Χίου είναι έντρομοι εξαιτίας των αιματηρών συμπλοκών μεταξύ λαθρομεταναστών, με μαχαίρια, ρόπαλα και άλλα δολοφονικά εργαλεία, επανεμφανίστηκε ο εκτός τόπου και χρόνου επαγγελματίας «ανθρωπιστής» και «αντιρατσιστής» Μουίζνιεκς για να κουνήσει εκ νέου επιδεικτικά το δάχτυλό του στην Ελλάδα, υπερασπιζόμενος τους λαθρομετανάστες. Διαβάζουμε χαρακτηριστικά σε συστημική φυλλάδα, συν τοις άλλοις, τα εξής:

«Στο εξαιρετικά σοβαρό θέμα της ανεξέλεγκτης αστυνομικής ρατσιστικής βίας και αυθαιρεσίας επανέρχεται ο επίτροπος του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, Νιλς Μουίζνιεκς, ζητώντας από τους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα και Δικαιοσύνης, Σταύρο Κοντονή, άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση των συνεχιζόμενων κρουσμάτων.

Με επιστολή του στους δύο υπουργούς στις 18 Απριλίου, την οποία δημοσιοποίησε χθες, ο επίτροπος αναφέρεται σε τέσσερις καλά τεκμηριωμένες υποθέσεις, όπως τις χαρακτηρίζει, αστυνομικής βίας με θύματα πρόσφυγες και μετανάστες στη Σάμο και τη Χίο τον Νοέμβριο, τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, όπως επίσης σε πληροφορίες για περιστατικό άγριας αστυνομικής βίας που ισοδυναμεί με βασανιστήρια με θύματα τρεις Ρομά τον Οκτώβριο, κατά τη διάρκεια ανάκρισης στην Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Αττικής».

Νάτο πάλι το γνωστό «τροπάριο», το οποίο εννοείται ισχύει συλλήβδην. Από την μια οι «κακοί Έλληνες» και από την άλλη οι «καλοί πρόσφυγες και μετανάστες». Ο ανεκδιήγητος αυτός τύπος (ο οποίος, φυσικά, δεν έχει πει ποτέ το παραμικρό για την συστηματική βάναυση καταπάτηση των ανθρωπίνων  δικαιωμάτων στο Ισραήλ, αρέσκεται να ανακατεύεται στα εσωτερικά ζητήματα ανεξάρτητων (υποτίθεται) κρατών, κρατώντας μια εξοργιστικά μονόπλευρη και ψευτοανθρωπιστική στάση. Οι «πρόσφυγες» έχουν μόνο δικαιώματα και αποτελούν πάντοτε τα θύματα. Ουδέποτε, γι’ αυτόν και τους ομοίους του, έχουν υποχρεώσεις και ποτέ δεν θεωρούνται ως θύτες. Όσοι κάτοικοι των νησιών του Αιγαίου ανησυχούν, διαμαρτύρονται και αντιδρούν, απλώς είναι «ρατσιστές», «ξενοφοβικοί», «προωθούν την μισαλλοδοξία και τον φανατισμό».

Η… ευαισθησία του κοσμοπολίτη Μουίζνιεκς επεκτείνεται και στους Ρομά. Το γεγονός, βεβαίως, ότι πριν λίγο καιρό υπήρξε ένας Ρομά, ο οποίος κατηγόρησε τους αστυνομικούς για βία εναντίον του, όταν συνελήφθη να κλέβει, και αφού αφέθηκε ελεύθερος έκανε και πάλι (!) παραβατικές πράξεις, δεν απασχόλησε καθόλου την αφεντιά του. Είπαμε: οι ρόλοι του «θύτη» και του «θύματος» είναι προκαθορισμένοι. Βεβαίως, ένα Κράτος Ισχυρό, με κυβερνητική ηγεσία που θα σεβόταν τον θεσμικό και ουσιαστικό ρόλο της ως υπερασπιστή της Πατρίδας και του Λαού, θα απαντούσε όπως πραγματικά άρμοζε σ’ αυτόν τον αναιδή και θρασύ «δικαιωματάκια». Αλλά στην Ελλάδα του Σαμαρά, του Τσίπρα, του Μητσοτάκη και των άλλων πολιτικών οσφυοκαμπτών του «συνταγματικού τόξου» κάτι τέτοιοι τύποι σαν τον Μουίζνιεκς κάνουν ό,τι τους γουστάρει…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-parembash-uper-twn-lathrometanastwn-apo-ton-anthellhna-mouiznieks-em#ixzz4gFAnOD6z

Exit mobile version