Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα παρατράγουδα στο κλεφτο-Πασόκ: Καταγγέλλουν την Φώφη ότι περιφρονεί τις δημοκρατικές διαδικασίες! Εδώ δεν ισχύει η «αρχή του αρχηγού»;

Νέα παρατράγουδα στο κλεφτο-Πασόκ: Καταγγέλλουν την Φώφη ότι περιφρονεί τις δημοκρατικές διαδικασίες! Εδώ δεν ισχύει η «αρχή του αρχηγού»;

Σε καθημερινή βάση, πλέον διεξάγονται οι εσωκομματικοί καυγάδες στο ΠΑΣΟΚ, με το όλο σκηνικό να αποκτά κωμικοτραγικό χαρακτήρα. Το νέο δείγμα της χαοτικής κατάστασης που επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ και το εκλογικό του μόρφωμα (Δημοκρατική Συμπαράταξη) περιγράφεται ως εξής στην φυλλάδα των συντακτών:

“Νέα παρατράγουδα, μικρής έντασης, σημειώθηκαν στη Δημοκρατική Συμπαράταξη. Εφτά μέλη των Κινήσεων Πολιτών (συνιστώσα της ΔΗΣΥ) εισηγούνται αποχή από το συνέδριο του Ιουνίου, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση κατά της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ.

Καταλογίζουν στον μεγάλο εταίρο τους, και ειδικότερα στη Φ. Γεννηματά, ότι περιφρονεί τις δημοκρατικές διαδικασίες, καταργεί όργανα και διορίζει άλλα της απολύτου επιλογής της, ενώ υποστηρίζουν ότι το συνέδριο της ΔΗΣΥ «με διορισμένους συνέδρους» θα είναι μια φιέστα «που δεν θα κάνει τίποτε άλλο από το να επικυρώσει την ηγεσία της προέδρου του ΠΑΣΟΚ».

Οι υπογράφοντες Γ. Δουκέλης, Χρ. Εδιάρογλου, Π. Καβάσαλης, Δ. Μαυροειδής, Π. Παπασαραντόπουλος, Χρ. Σεβαστιάδης και Π. Αθανασόπουλος προτείνουν οι Κινήσεις να μην παραστούν στο συνέδριο. Αποφάσεις θα ληφθούν αύριο στη 2η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη των Κινήσεων Πολιτών”.

Δεν θα σταθούμε στο τι αντιπροσωπεύουν πολιτικά και κοινωνικά οι μετρημένοι στα δάχτυλα των δύο χεριών τύποι των «Κινήσεων Πολιτών» καθώς η λαϊκή ρήση «Δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους» είναι η πλέον κατάλληλη για την περίπτωσή τους, αλλά σε κάτι άλλο. Στις καταγγελίες τους, δηλαδή, εναντίον της Γεννηματά “ότι περιφρονεί τις δημοκρατικές διαδικασίες, καταργεί όργανα και διορίζει άλλα της απολύτου επιλογής της, ενώ υποστηρίζουν ότι το συνέδριο της ΔΗΣΥ «με διορισμένους συνέδρους» θα είναι μια φιέστα «που δεν θα κάνει τίποτε άλλο από το να επικυρώσει την ηγεσία της προέδρου του ΠΑΣΟΚ»”.

Αλήθεια, η περιβόητη «αρχή του αρχηγού» (που εδώ μετατρέπεται σε «αρχή… της αρχηγού»), την οποία κάποιοι «εξυπνάκηδες» την χρησιμοποίησαν στην σκευωρία κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, δεν ισχύει -και με το παραπάνω- στην περίπτωση της Γεννηματά; Δεν κάνει «ό,τι της γουστάρει»; Δεν αποφασίζει μόνη και δεν διατάζει «σόλο»;

Αυτά, για να βλέπουμε όχι μόνο ότι η περιβόητη «εσωκομματική δημοκρατία» καταστρατηγείται στα κόμματα του «συνταγματικού τόξου», αλλά και σε τι είδους ψευδεπίγραφες αθλιότητες και ανοησίες (τύπου «η αρχή του αρχηγού») στηρίζονται οι συκοφάντες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-paratragouda-sto-kleftopasok#ixzz4gFF1IHT2

Exit mobile version