Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Σήμερα θα πήγαινε στο σχολείο του ένα Ελληνόπουλο 6,5 ετών, αλλά δυστυχώς δε πρόλαβε ούτε η μαμά του να το δει διότι κάποια βρωμερά μιάσματα, κάποιοι μισάνθρωποι, κάποια έμμισθα μαρξιστικά δίποδα που δεν έχουν λόγο ύπαρξης, κάποια θλιβερά, μισητά και σιχαμένα άτομα που κινούνται πέριξ του ηθικού μηδενός, αποφάσισαν να το δολοφονήσουν πριν ακόμη γεννηθεί. Για αυτό λοιπόν το αγέννητο Ελληνόπουλο και για όλα τ’ άλλα που πεινάνε και υποφέρουν οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής δεν ξεχνούν τους δολοφόνους της αριστεράς. Δεν ξεχνούν επίσης και τις ειρωνείες αριστερών εντύπων μετά τη δολοφονία ότι η εν λόγω τράπεζα «προκήρυξε διαγωνισμό πλήρωσης τριών θέσεων» υπονοώντας τους δολοφονημένους εργαζόμενους. Είναι σχεδόν οι ίδιοι που παριστάνουν σήμερα τους διώκτες της Χρυσής Αυγής. Θα λογοδοτήσουν όπως και να έχει στη δικαιοσύνη, όταν η Πατρίδα ελευθερωθεί από τη μαρξιστική και νεοφιλελεύθερη συμμορία που κυβερνά.

Γ.Π.

Η Χρυσή Αυγή τίμησε την μνήμη των θυμάτων της κόκκινης τρομοκρατίας στην Μαρφίν – ΒΙΝΤΕΟ

Εκεί στην ΑΣΟΕΕ, στην οδό Πατησίων, οι αφροασιάτες λαθροεισβολείς έχουν καταλάβει το πεζοδρόμιο με τους πάγκους τους και πούλανε ολημερίς λαθρεμπορεύματα. Και οι πάγκοι όλο και επεκτείνονται. Εφοριακοί, δημοτική αστυνομία, αστυνομικοί, ΣΔΟΕ και άλλοι φορείς, εξαντλούν τους ελέγχους τους μόνο σε Έλληνες έμπορους; Ή μήπως δεν βλέπουν τι συμβαίνει; δυο μέτρα και δυο σταθμά; Πράγματι στην Ελλάδα υπάρχει ρατσισμός αλλά μόνο κατά του γηγενούς πληθυσμού τον οποίο συνειδητά  θέλουν να αντικαταστήσουν με τους λαθρομετανάστες. Για αυτό τον λόγο και τα ληστρικά μνημόνια των τοκογλύφων αλλά και εχθρική διάθεση των μαρξιστών και φιλελεύθερων σε ό,τι θυμίζει Ελλάδα. Μοναδική λύση στην επερχόμενη συμφορά που πλησιάζει όλο και περισσότερο είναι η Χρυσή Αυγή που βρίσκεται στην πρωτοπορία της Εθνικής Αντίστασης.

Α.Ι.

Ξεκαρδιστικό ξεκατίνιασμα «προοδευτικών»: Πέσαν μηνύσεις για… παράβαση του αντιρατσιστικού!

Ληστρικά και πανάκριβα είναι τα διόδια που πληρώνουν τα αυτοκίνητα στην χώρα μας κατά πολύ μεγαλύτερα από τα αντίστοιχα άλλων Ευρωπαϊκών χωρών και βέβαια αυτά  συνεχώς αυξάνουν όπως αυξάνουν συνεχώς και οι σταθμοί διοδίων οι οποίοι φυτρώνουν συνεχώς κάθε λίγα χιλιόμετρα. Ένα ταμείο εθνικών οδών όπου πήγαιναν τα χρήματα των Ελλήνων κάποιοι το κατήργησαν με σκοπό τα χρήματα να τα εισπράττουν πλέον οι νταβατζήδες ψευτοκατασκευαστές, οι οποίοι βρήκαν τους δρόμους σχεδόν κατασκευασμένους από το κράτος  και τους γέμισαν διόδια με σκοπό τη ληστρική εκμετάλλευση των Εθνικών Οδών. Περισσότερο μοιάζουν με σύνορα από πόλη σε πόλη λόγω των πολύ υψηλών κομίστρων που πρέπει να καταβάλλει κάθε διερχόμενο όχημα. Εχθρικό και άθλιο το κράτος το γνωστό και αλλιώς ψευτορωμέικο. Μόνος δρόμος να αλλάξει αυτή η άθλια εικόνα της πατρίδας μας είναι η Χρυσή Αυγή .

Γ.Τ.

ΒΓΗΚΑΝ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ: Νέα αιματηρά επεισόδια στη Χίο

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-6-maiou-2017#ixzz4gI2skX2w

Exit mobile version