Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με νέα αναχώματα επιχειρεί το καθεστώς να ανακόψει την ανοδική πορεία της Χρυσής Αυγής

Με νέα αναχώματα επιχειρεί το καθεστώς να ανακόψει την ανοδική πορεία της Χρυσής Αυγής

Γράφει ο Ματθαιόπουλος Αρτέμης

Σε δεύτερη φύση έχουν μετατραπεί οι αλλεπάλληλες προσπάθειες του αμαρτωλού και διεφθαρμένου καθεστώτος που κυβερνάει την Πατρίδα μας να αντιμετωπίσει τη Χρυσή Αυγή με στόχο να ανακόψει την δυναμική της άνοδο, άνοδο που καταγράφεται, πλέον, ξεκάθαρα και στις πιο συστημικές δημοσκοπήσεις. Έχοντας ηττηθεί κατά κράτος κι έχοντας μεταχειριστεί κάθε βρώμικο και ύπουλο μέσο για να εκτοπίσει το κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών εκτός πολιτικού παιχνιδιού, το σύστημα έχει αντιληφθεί πως οι άδικες και παράνομες διώξεις, οι προφυλακίσεις, οι δολοφονίες, οι αντισυγκεντρώσεις και η βία των έμμισθων πρακτόρων του, η λάσπη των αργυρώνητων δημοσιογράφων και τα πληρωμένα δημοσιεύματα τίποτα το ουσιαστικό δεν κατάφεραν.

Η επάνοδος της Χρυσής Αυγής στο προσκήνιο εξαιτίας της δράσης της εντός κι εκτός κοινοβουλίου, με παρεμβάσεις καίριες και θεσμικά ουσιαστικές, σε συνδυασμό με τις αλλεπάλληλες νίκες της ως προς την ανάδειξη όλων των θεμάτων που αποκρύπτει επιμελώς το «συνταγματικό τόξο», αναγκάζει το σύστημα σε αναθεώρηση της στρατηγικής του και τη χάραξη μιας νέας, πιο αποτελεσματικής από την προαναφερόμενη.

Έτσι, αυτό επανέρχεται στην γνώριμη γι’ αυτό πρακτική της ενεργοποίησης των ελεγχόμενων κυκλωμάτων που θα αποτελέσουν -με την κατάλληλη διαφήμιση- τον «εναλλακτικό» δρόμο και την «νέα» αξιόπιστη λύση εντός ενός πολιτικού φάσματος που παρά τον υποτιθέμενο πλουραλισμό του, έχει λάβει χαρακτηριστικά πλήρους ομοιογένειας. Εκμεταλλευόμενο την δίκαιη αγανάκτηση του λαού, που σωστά θεωρεί πως όλα τα κόμματα του μνημονίου αποτελούν στο σύνολο τους ένα ενιαίο σύστημα εξουσίας, στρώνει το έδαφος για την επαναφορά των «σωτήρων» και την ανάδειξη τους από υποτακτική σε αντισυστημική δύναμη.

Μια τέτοια περίπτωση αποτελεί και ο πρώην Υπουργός των Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης, για τον οποίο τα ΜΜΕ είχαν από καιρό φροντίσει να απομακρύνουν από τις πολιτικές εξελίξεις ως αντιφρονούντα και άνθρωπο που πλήρωσε την «αντίσταση» του στους τοκογλύφους με την απομάκρυνση του από την εν λόγω θέση. Με την ιδιότητα του «αντιμνημονιακού» και του ανθρώπου που γνωρίζει εκ των έσω τις κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ σε ότι αφορά τον χειρισμό του προβλήματος που ονομάζεται μνημόνιο, ο συμβατικός αυτός οικονομολόγος του τίποτα και φλύαρος αερολόγος καλείται ήδη να ηγηθεί μιας νέας προσπάθειας, για την επανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας.

Το κίνημα του οποίου είναι επικεφαλής έχει ήδη διαφημιστεί με τον κατάλληλο τρόπο, το μόνο που μένει είναι ο εγκλωβισμός των υγιώς σκεπτόμενων ανθρώπων στην «αντιμνημονιακή» παγίδα που στήνει ο Βαρουφάκης σε συνεργασία με το καθεστώς που τον επιβλέπει, συντηρεί, καθοδηγεί και χρησιμοποιεί για να πετύχει τους σκοπούς του.

Εάν, για λόγους οικονομίας της συζήτησης, το εγχείρημα στεφθεί με επιτυχία, αυτή θα είναι προσωρινή και η όλη προσπάθεια θα έχει την ίδια κατάληξη με τους άλλοτε «εναλλακτικούς» αντάρτες της πολιτικής του δήθεν αντιμνημονιακού αγώνα: επιστροφή στην ανυπαρξία και μεγαλύτερη συσπείρωση για την μοναδική γνήσια έκφραση αντίστασης απέναντι στη χούντα του μνημονίου: την Χρυσή Αυγή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/me-nea-anachwmata-epicheirei-to-kathestws-na-anakopsei-thn-anodikh-poreia-t#ixzz4gI4gup8o

Exit mobile version