Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ: Ο Μητσοτάκης λέει ότι «θα καταργήσει την συμφωνία» – Με ένα νόμο και ένα άρθρο, άραγε;

ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ: Ο Μητσοτάκης λέει ότι «θα καταργήσει την συμφωνία» - Με ένα νόμο και ένα άρθρο, άραγε;

Συνέντευξη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ έδωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να εκθέσει το δικό του «λεφτά υπάρχουν», το δικό του «θα σκίσουμε τα μνημόνια», με το οποίο σχεδιάζει να κοροϊδέψει τον Λαό για να συνεχίσει την μνημονιακή κυριαρχία και φτωχοποίηση των Ελλήνων.

Χαρακτηριστικό του αναίσχυντου ψεύδους με το οποίο έντυσε τον λόγο του ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ότι χρησιμοποίησε ακριβώς τα παλαιότερα λόγια του Τσίπρα, λέγοντας ότι «πρέπει να καταργήσουμε τη συμφωνία». Πάλι καλά, δεν έκανε λόγο για «νταούλια». Οι Έλληνες, βέβαια, όταν ο Μητσοτάκης κάνει λόγο για «μειώσεις φόρων», για «κατηργημένες συμφωνίες», «μείωση πλεονασμάτων» και άλλα τέτοια καταλαβαίνουν ότι ο Μητσοτάκης στα πλαίσια του «το κράτος έχει συνέχεια» θα συνεχίσει απαρέγκλιτα την πολιτική των μνημονίων, της φτωχοποίησης και του ξεπουλήματος.

Ακόμα πιο εξοργιστική ήταν η αναφορά του Μητσοτάκη στην σκανδαλώδη τροπολογία Τσίπρα που χάρισε εκατομμύρια σε επιχειρηματία. Προφανώς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να διαβάσει την ιστορία της παρατάξεώς του, για να αντιληφθεί ότι δεν δικαιούται να μιλά για διαφθορά. «Η ΝΔ δεν θα δεχθεί τέτοιες κινήσεις από επιχειρηματίες», είπε ο Μητσοτάκης και γέλασε και το παρδαλό κατσίκι.

Οι Έλληνες πολίτες έχουν αντιληφθεί ότι η μετάβαση από τον Σύριζα στη ΝΔ θα έχει ακριβώς την ίδια αλλαγή για την ζωής τους, όπως η παλαιότερη μετάβαση από τη ΝΔ στον Σύριζα. Τα κόμματα εναλλάσσονται στην εξουσία, αλλά η πολιτική παραμένει ακριβώς η ίδια. Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να σπάσει αυτόν τον φαύλο κύκλο της ξενοκρατίας και να ακολουθήσει μια πραγματικά Εθνική Πολιτική.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tragelafos-o-mhtsotakhs-leei-oti-tha-katarghsei-thn-sumfwnia-me-ena-nomo-ka#ixzz4gJi60cPd

Exit mobile version