Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γιατί άραγε οι συριζαίοι με τους Ανέλ βάζουν τα «προσφυγάκια» σε διαμερίσματα;

Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί ο Σύριζα και τα ελαφροδεξιά τσιράκια του να κορόιδεψαν αγρίως τον ελληνικό λαό με τις ψεύτικες προεκλογικές αλλά και… μετεκλογικές υποσχέσεις τους, αλλά φάνηκαν συνεπέστατοι απέναντι στους εξ’ Ανατολών απρόσκλητους. Διαμονή σε ξενοδοχεία και σε διαμερίσματα τους υποσχέθηκε η ανεκδιήγητη κυρά-Τασία και τώρα φαίνεται πως η υπόσχεση γίνεται πραγματικότητα, σιγά-σιγά!

Η αρχή έγινε στην Λιβαδειά, ενώ ακολουθεί η Λάρισα – με την σύμφωνη γνώμη των ψοφοδεξιών δημοτικών συνδυασμών της αντιπολίτευσης και σίγουρα και πολλές άλλες ελληνικές πόλεις.

Πρόκειται για ωραίο κόλπο και πολλαπλώς αποδοτικό! Κατ’ αρχάς, τους εξασφαλίζει τις ψήφους των ιδιοκτητών των διαμερισμάτων και των οικογενειών τους, εφόσον τους προσφέρει ένα σταθερό εισόδημα. Δεύτερον, γίνεται πράξη το νεοταξίτικο σχέδιο για βίαιη «ενσωμάτωση» των «προσφύγων» στην ελληνική κοινωνία.

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/giati-arage-oi-surizaioi-me-tous-anel-bazoun-ta-prosfugakia-se-diamerismata#ixzz4gKK3ThCn

Exit mobile version