Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» λήστευαν και βασάνιζαν ανυπεράσπιστους ηλικιωμένους στην Φθιώτιδα

«Κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» λήστευαν και βασάνιζαν ανυπεράσπιστους ηλικιωμένους στην Φθιώτιδα

Στα χέρια της αστυνομίας κατέληξε συμμορία ληστών που είχε ρημάξει σπίτια ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων Ελλήνων στην περιοχή της Φθιώτιδας. Και βέβαια (όπως συμβαίνει στις περισσότερες παρόμοιες περιπτώσεις…), πρόκειται για «κατατρεγμένους οικονομικούς μετανάστες», από την αλβανία.

Οι ληστές έμπαιναν στα σπίτια των ηλικιωμένων, τους βασάνιζαν για να τους αποκαλύψουν που κρύβουν τα χρήματά τους, τους έδεναν και τους έπαιρναν ότι πολύτιμο εύρισκαν.

Οι συμμορίτες, είχαν ληστέψει προσφάτως δύο ηλικιωμένες Ελληνίδες σε Καμένα Βούρλα και Καμπιά και πιο συγκεκριμένα, από την 80χρονη στην Καμπιά είχαν πάρει 15.000€ και τα χρυσαφικά της, ενώ από την 71χρονη στα Καμένα Βούρλα είχαν πάρει 1.200€, δυο δαχτυλίδια, κινητό, tablet και το κυνηγετικό όπλο του μακαρίτη συζύγου της, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες ληστείες εις βάρος ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων, στην ευρύτερη περιοχή.

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!

Εθνικισμός.net 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/katatregmenoi-oikonomikoi-metanastes-lhsteuan-kai-basanizan-anuperaspistous#ixzz4gKxyEEuy

Exit mobile version