Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Όταν η Χρυσή Αυγή εισήλθε στη Βουλή τον Μάιο του 2012, ούτε εγώ αλλά και κάποιο φίλοι και γνωστοί με τους οποίους αποφασίσαμε να στηρίξουμε τότε συνειδητά την προσπάθεια αυτή περιμέναμε τέτοια αντίδραση από το πολιτικό κατεστημένο που ευθύνεται για την κατάντια της πατρίδας μας. Μιλήσατε για πολιτική κάθαρση ζητώντας να πάνε οι κλέφτες φυλακή και τα κλεμμένα να επιστραφούν στους Έλληνες. Για αυτό ζήσατε στη κυριολεξία τη λύσσα και την μήνη των κλεφτών και πολιτικών απατεώνων  που απαρτίζουν το πολιτικό προσωπικό της χώρας. Μιλήσατε για μια άλλη Ελλάδα που υπάρχει παράλληλα με τη σαπίλα που κυριαρχεί. Την Ελλάδα του καθήκοντος. Ξυπνήσατε την βαθιά κρυμμένη υπερηφάνεια ενός Έθνους που ζητά εναγωνίως να εγερθεί και να φανεί αντάξιο των προγόνων που με συνέπεια και ευλάβεια εσείς τιμάτε. Θα μπορούσα να γράψω πολλά περισσότερα. Θέλω όμως να φωνάξω με όλη την ψυχή μου ένα μεγάλο ευχαριστώ που υπάρχετε.

Α.Μ.

Ο κόσμος της Χρυσής Αυγής – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Όποιος περιμένει από το Ισραήλ να ενισχύσει την Ελλάδα και την Κύπρο είναι αθεράπευτα αφελής ή εξωνημένος. Το Ισραήλ ενδιαφέρεται να ενισχύσει και μόνο την δική του παρουσία στην νοτιοανατολική Μεσόγειο, στήνοντας αναχώματα στους εχθρούς του. Την Κύπρο και την Ελλάδα την βλέπει μόνο σαν άθυρμα στα γεωπολιτικά παιχνίδια του. Ας μην πέφτουν από τα σύννεφα όσοι άκουσαν τον εκπρόσωπο του Ισραήλ να δέχεται με χαρά τις τουρκικές έρευνες στην Κυπριακή ΑΟΖ, αναγνωρίζοντας στην ουσία το κατοχικό ψευδοκράτος που προέκυψε από τον Αττίλα Β΄ το 1974.

Ι.Α.

Η κόκκινη τρομοκρατία δεν θα περάσει! Μεγαλειώδης μηχανοκίνητη δράση της Περιφέρειας Πειραιώς – Φωτογραφίες, Βίντεο

Η Ελλάδα είναι σε θέση να ανακτήσει την εθνική της ανεξαρτησία, διώχνοντας την Τρόικα και καταργώντας τα μνημόνια, εάν υπάρξουν οι σωστές προϋποθέσεις – κυριότερη εκ των οποίων είναι η αποκατάσταση της δημοκρατίας, παράλληλα με την τιμωρία των υπευθύνων της χρεοκοπίας.  Όλα τα παραπάνω με συνειδητή στήριξη της Χρυσής Αυγή της μόνης πολιτικής δύναμης που βρίσκεται στην πρωτοπορία της Εθνικής Αντίστασης ζητώντας επιτακτικά πολιτική κάθαρση σε όλα τα επίπεδα του δημόσιου βίου.

Ν.Γ.

Ο Άρειος Πάγος «ξήλωσε» την διεφθαρμένη δικαστικό Πόγκα που έστησε μαζί με τον Ντογιάκο την «δίκη της Χρυσής Αυγής»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-7-maiou-2017#ixzz4gNCs1M35

Exit mobile version