Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πάτρα, Πιερία

Πλήθος Συναγωνιστών και Συναγωνιστριών έδωσε το παρόν στο γραφείο της Τοπικής Οργάνωσης Πατρών την Τετάρτη 3 Μαΐου όπου καλεσμένοι ήταν το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Χρυσή Αυγή», Νίκος Κωνσταντίνου και ο γραμματέας της Τ.Ο. Πύργου, Μενέλαος Σωτηρόπουλος. Ο Συναγωνιστής Διονύσιος Αλικαρνιώτης έκανε την έναρξη της εκδήλωσης και παρουσίασε την συναγωνίστρια Αικατερίνη Αρβανίτη η οποία ανέγνωσε τον αγωνιστικό χαιρετισμό του τ. βουλευτού Αχαΐας του Λαϊκού Συνδέσμου, Μιχαήλ Αρβανίτη.

Εν συνεχεία τον λόγο πήρε ο Μενέλαος Σωτηρόπουλος που μίλησε για τον σημαντικό ρόλο των τοπικών οργανώσεων καθώς και για τα εργασιακά/κοινωνικά ζητήματα που βρίσκονται σήμερα στο χειρότερο σημείο των τελευταίων δεκαετιών. Με αφορμή τον εορτασμό της Ελληνικής Πρωτομαγιάς μάλιστα, υπενθύμισε στο τέλος της ομιλίας του, το τεράστιο κοινωνικό έργο που άφησε πίσω του, το Εθνικό Καθεστώς της 4ης Αυγούστου και ο Ιωάννης Μεταξάς, ο οποίος και καθιέρωσε τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς στην Ελλάδα.

Τέλος ο συναγωνιστής Νίκος Κωνσταντίνου, αναφέρθηκε στο Εθνικιστικό ρεύμα που αργά αλλά σταθερά θα επικρατήσει σε όλη την Ευρώπη, τις διαφορές και τις ομοιότητες ανάμεσα στην Χρυσή Αυγή και άλλα πατριωτικά κινήματα της γηραιάς ηπείρου και επίσης έκανε μια περιεκτική αλλά πλήρους ουσίας ανάλυση για τα εθνικά και κοινωνικά θέματα. Όπως τόνισε στο τέλος της ομιλίας του, θα πρέπει εκ μέρους των Εθνικιστών να υπάρχει ακλόνητη πίστη στην τελική Νίκη και πως οι αγώνες και οι θυσίες των Χρυσαυγιτών θα δικαιωθούν.

Την Τετάρτη 3 Μαΐου, στα γραφεία της Χρυσής Αυγής Πιερίας, ο συναγωνιστής Αργύρης Καρυπίδης πραγματοποίησε ομιλία με θέμα: “Ο Εθνικός Κυβερνήτης Ιωάννης Μεταξάς και η Εργατική Πρωτομαγιά”. Όσο και αν φαίνεται παράξενο στον σημερινό Έλληνα, στην πραγματικότητα οι μόνοι, οι οποίοι δικαιούνται να εορτάζουν την Εργατική Πρωτομαγιά είναι οι Έλληνες εθνικιστές της Χρυσής Αυγής.

Οι υπόλοιποι δεν δικαιούνται να ομιλούν περί αυτής και να την καπηλεύονται! Και αυτό γιατί ενώ όλα τα κόμματα της αστικής δημοκρατίας είναι συμμέτοχοι στην καταστροφή όλων των εργασιακών δικαιωμάτων, είναι συμμέτοχοι στην επιστροφή του Έλληνα εργαζόμενου στον εργασιακό μεσαίωνα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-patra-pieria#ixzz4gNDO6Ush

Exit mobile version