Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με τον Λαό για το Έθνος

Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας “Εμπρός”, Ειρήνης Δημοπούλου – Παππά στην στήλη “Εγέρθητι”

Εργατική Πρωτομαγιά με 1,5 εκατ. Έλληνες κάτω από το όριο της φτώχειας. Χωρίς ελληνική παραγωγή, με τα μαγαζιά των λαθρομεταναστών να κατακλύζουν τις γειτονιές μας, και τα καταστήματα των Ελλήνων να κλείνουν. Με νέο μνημόνιο από Μπολσεβίκους και Φιλελεύθερους, υπογεγραμμένο με το αίμα του Λαού μας. Ενάντια σε αυτούς, οι Εθνικιστές του Λαϊκού Συνδέσμου έχουμε διακηρύξει ότι θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω! Θέλουμε Εθνική Σκέψη και Παραγωγή. Έλληνες Εργάτες σε ελληνικές βιοτεχνίες και εργοστάσια. Έλληνες Αγρότες στα χωράφια τους, ελληνική βιομηχανία όπλων και πυρομαχικών, και ό,τι εξασφαλίζει την ακεραιότητά μας. Θέλουμε την Ελλάδα Εθνικά Ανεξάρτητη και Κοινωνικά Δίκαιη, ελεύθερη από ανθέλληνες απατεώνες και εργαζόμενους-έρμαια των απάτριδων κεφαλαιοκρατών.

Μια Ελλάδα που να ανήκει στους Έλληνες. Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμά μας στην ελευθερία της σκέψεως και του λόγου, στην εργασία και την αξιοπρέπεια, το δικαίωμα του Έθνους μας στην ζωή, σε μια Ελλάδα μεγάλη και δυνατή, όπως της αξίζει. Για να επιτύχουμε τον σκοπό αυτό οφείλουμε να ενεργούμε ως άνθρωποι της σκέψεως, και να σκεπτόμαστε ως άνθρωποι της δράσεως. Πριν από 5 χρόνια, τον Μάιο του 2012, η προσπάθειά μας ήταν να ακουστούν οι θέσεις μας στην Βουλή και σε ακόμη περισσότερους Έλληνες. Δυο χρόνια αργότερα, με τον Αρχηγό και βουλευτές μας αιχμαλώτους του καθεστώτος, εκλέξαμε εκπροσώπους στην Ευρωβουλή, σε Δήμους και Περιφέρειες. Αλλά δεν αρκεί! Σκοπός μας πρέπει να είναι να ηγηθούμε του Έθνους! Για να έχουν νόημα οι φυλακίσεις των παράνομα και παράλογα διωκόμενων, οι αγώνες των Χρυσαυγιτών σε κάθε χωριό και σε κάθε γειτονιά, και, κυρίως, το αίμα του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη, που είναι ακόμη νωπό, στο Νέο Ηράκλειο και στις ψυχές όλων μας.

Οι Εθνικιστές είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να ενώσουμε τους Έλληνες, γιατί πιστεύουμε σε μια κοινωνία Αρίστων, που δεν βρίσκεται στα χαρτιά αμερικανικών και γερμανικών πανεπιστημίων, στα χέρια «γόνων» από «ευγενή» προάστια, με περιουσίες φτιαγμένες με το αίμα των εργαζομένων, τα «φακελάκια» των φτωχών, και τα δάκρυα των αδικημένων, αλλά όπου οι Άριστοι του Έθνους έχουν το θάρρος να χτίζουν το Αύριο της Πατρίδας, όταν όλοι οι άλλοι έχουν συμβιβαστεί.

Έχουν το θράσος να μιλούν για Δημοκρατία, αυτοί που έκαναν το υπερήφανο ΟΧΙ του Ελληνικού Λαού, «Ναι σε όλα». Αυτοί που ενορχήστρωσαν την εξόντωση των πολιτικών τους αντιπάλων, και φιμώνουν την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, αυτοί που απειλούσαν λίγες μέρες πριν την άνανδρη δολοφονία των δύο Χρυσαυγιτών, πως «από Πέραμα ως Κερατσίνι φασίστας δεν θα μείνει», εννοώντας τους Εθνικιστές. Έχουν το θράσος να κατηγορούν ως ρατσιστικό το «Πρώτα οι Έλληνες», οι δουλέμποροι που με τις ΜΚΟ εισπράττουν κονδύλια και πουλούν ψευτοανθρωπισμό, ενώ χιλιάδες Ελλήνων καταφεύγουν στα συσσίτια για να επιβιώσουν

Να όμως που οι Εθνικιστές είναι εδώ και αγωνίζονται για μια ζωή όχι επιδομάτων και φιλανθρωπίας των πλουτοκρατών, αλλά ζωή δύναμης και δημιουργίας. Την Ιστορία την γράφουν «οι διαλεχτοί της άρνησης κι οι ακριβογιοί της Πίστης». Οι χτίστες του Αύριο, είμαστε εμείς, οι γκρεμιστές του σαπισμένου κόσμου του ψεύδους, της υποκρισίας της πλουτοκρατίας και του πολιτικαντισμού που καταδυναστεύουν τον Λαό και στραγγαλίζουν το Έθνος. Εμείς οι Εθνικιστές δεν μιλάμε για Εργατική Πρωτομαγιά, αλλά για την Πρωτομαγιά της Εργασίας, της Ελευθερίας και της Ευτυχίας του λαού μας, για Κοινωνική Δικαιοσύνη, για Προτεραιότητα στον Έλληνα, για Εθνική Αυτάρκεια η οποία είναι η βάση της οικονομικής και πολιτικής ανεξαρτησίας μας.

Το ξέρουμε ότι τους ενοχλούμε. Θα εξακολουθήσουμε να το κάνουμε, μέχρι την τελική νίκη της Χρυσής Αυγής, την νίκη του Ελληνικού Λαού, την Ανάσταση του Ελληνικού Έθνους. Πάνω από όλα, θα δώσουμε στον Λαό μας την Ελευθερία που του έκλεψαν οι διεθνείς τοκογλύφοι και οι χαρτογιακάδες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μια Ελεύθερη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη, μια Ευρώπη που ξυπνά από άκρου εις άκρον. Αυτό είναι το όραμά μας, και σε αυτό το όραμα όλοι οι Έλληνες πλην αμετανόητων κομμουνιστών και παλαιοκομματικών, έχουν κάθε λόγο να συμμετέχουν ενεργά. Σε ένα όραμα που είναι απτό, μια πραγματικότητα που την ζήσαμε πριν την σαρώσει ο καταναλωτισμός και η απληστία, το ταξικό μίσος και ο κομματισμός. Μαζί θα πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/me-ton-lao-gia-to-ethnos#ixzz4gNDcx3SJ

Exit mobile version