Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πύργος, Ημαθία

Ακόμα μια πολιτική δράση στους κεντρικότερους δρόμους του Πύργου, πραγματοποίησε το κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής το απόγευμα της Παρασκευής. Πολίτες πλησίαζαν τους συναγωνιστές για να προμηθευτούν από ένα φύλλο της εφημερίδας «Χρυσή Αυγή», ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που εκδήλωσαν την υποστήριξή τους στο Εθνικιστικό Κίνημα.

Μοιράστηκαν επίσης ειδικά φυλλάδια που αφορούν την εξέλιξη της Δίκης της Χρυσής Αυγής, όπου αναφέρονται στην πολιτική σκευωρία πίσω από τις διώξεις. Εκείνο που μπορεί κανείς εύκολα να διαπιστώσει, είναι ότι η λάσπη των ΜΜΕ για την Χρυσή Αυγή, δεν πιάνει τόπο και ότι μεγάλο ποσοστό του λαού μας στηρίζει τις ελπίδες του, στον Λαϊκό Σύνδεσμο.

Συναγωνιστές της Τοπικής Οργάνωσης Ημαθίας προέβησαν σε ενημερωτική δράση κατά του μνημονίου στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, διανέμοντας έντυπα και εφημερίδες του κινήματος σε εκατοντάδες διερχόμενους οδηγούς και πεζούς. Το ενημερωτικό υλικό έγινε δεκτό με μεγάλο ενθουσιασμό, αποδεικνύοντας την διαρκώς αυξανόμενη απήχηση των πολιτικών θέσεων του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn661#ixzz4gSp3aYbC

Exit mobile version