Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δελτίο εγκληματικότητας «κατατρεγμένων μεταναστών»: Διαρρήξεις σε σπίτια, ναρκωτικά, ένταλμα από Ιντερπόλ και… απόδραση!

Δελτίο εγκληματικότητας «κατατρεγμένων μεταναστών»: Διαρρήξεις σε σπίτια, ναρκωτικά, ένταλμα από Ιντερπόλ και… απόδραση!

Πλούσια ήταν τα αστυνομικά ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών!

Πέρα από τους πυροβολισμούς στον Άγιο Παντελεήμονα, το περασμένο σαββατοκύριακο συνελήφθησαν «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» για διακεκριμένες κλοπές στον Αλμυρό Βόλου και για διακίνηση ναρκωτικών στα ελληνοαλβανικά σύνορα. Επιπλέον εντοπίστηκε απατεώνας «εισαγωγής» στο Κιλκίς με διεθνές ένταλμα από την Ιντερπόλ ενώ δεν έλειψε και απόδραση κρατουμένου από Αστυνομικό Τμήμα της Κυψέλης.

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!

Αλβανοί που διέρρηξαν πέντε σπίτια στον Αλμυρό – Συνελήφθησαν μέσα στα όρια του αυτοφώρου

Μέσα στα όρια του αυτοφώρου εξαρθρώθηκε η σπείρα των Αλβανών κακοποιών που «χτύπησαν» από την περασμένη Κυριακή πέντε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού Μαγνησίας. Τα τρία μέλη της συνελήφθησαν το απόγευμα της Πέμπτης, μετά την τελευταία τους διάρρηξη.

Οι αλλοδαποί ηλικίας 25, 32 και 34 χρόνων προσπαθούσαν να διαφύγουν με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, όταν εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος. Στην προανάκριση ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες τριών διαρρήξεων σπιτιών από τα οποία είχαν αρπάξει συνολικά 850 ευρώ και διάφορα τιμαλφή, ενώ είχαν διαπράξει και δύο απόπειρες κλοπής.

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν 1.173 ευρώ, μέρος των οποίων αποδόθηκαν στα θύματά τους, ενώ η προέλευση των υπόλοιπων ερευνάται. Ακόμη, κατασχέθηκε το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές.

Ρουμάνος και Αλβανός μετέφεραν 31 κιλά χασίς

Μπλόκο σε ένα ύποπτο Ι.Χ. αυτοκίνητο με δυο επιβάτες έστησαν στους Νεγράδες Ιωαννίνων οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, με αποτέλεσμα να βάλουν τέλος σε μια ακόμη απόπειρα εισαγωγής μεγάλου φορτίου χασίς στην Ελλάδα.

Το όχημα που οδηγούσε ένας 43χρονος με συνοδηγό έναν 41χρονο αλβανό ακινητοποιήθηκε και κατά την έρευνα στο εσωτερικό του βρέθηκε ένας ταξιδιωτικός σάκος που περιείχε τρία δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 30 κιλών και 900 γραμμαρίων, τα οποία είχαν παραλάβει από τα καρτέλ των αλβανών εμπόρων ναρκωτικών σε σημείο της μεθορίου.

Οι δυο αλλοδαποί, από τους οποίους ο 41χρονος βρισκόταν παράνομα στην Ελλάδα,  συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενοι για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ εκτός από το παράνομο φορτίο κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο που ήταν μισθωμένο από εταιρεία ενοικιάσεων, τέσσερα κινητά και 250 ευρώ.

Σκοπιανός απατεώνας συνελήφθη στο Κιλκίς

Επί σχεδόν δυόμισι χρόνια αναζητούσαν οι αρχές της αλβανίας έναν 50χρονο σκοπιανό που είχε διαπράξει απάτες στην χώρα τους, στο διάστημα από τον Φεβρουάριο ως τον Δεκέμβριο του 2014. Όμως, εκείνος προσπάθησε να βρει καταφύγιο στην Ελλάδα.

Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Ευζώνων που έκαναν έλεγχο στον 50χρονο από τα σκόπια σε περιοχή του Κιλκίς, διαπίστωσαν ότι σε βάρος του είχε εκδοθεί Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων για απάτη από το τμήμα της Interpol στην αλβανία και του φόρεσαν χειροπέδες.

Ο αλλοδαπός κρατείται στο τμήμα της περιοχής και θα οδηγηθεί από τους αστυνομικούς στον εισαγγελέα Εφετών Κεντρικής Μακεδονίας, ο οποίος πιθανότατα θα διατάξει την έκδοσή του στην γειτονική χώρα που τον αναζητά.

Κρατούμενος απέδρασε από το Α.Τ. Κυψέλης

Ο αλλοδαπός ξήλωσε ένα παράθυρο και κατάφερε να διαφύγει, χωρίς να γίνει αντιληπτός από τους αστυνομικούς του Τμήματος. Ένας 37χρονος αλγερινός, που κρατούνταν για κλοπές, απέδρασε χθες, Σάββατο, από το Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης.

Ο αλλοδαπός ξήλωσε ένα παράθυρο και κατάφερε να διαφύγει, χωρίς να γίνει αντιληπτός από τους αστυνομικούς του Τμήματος. Ο δράστης αναζητείται.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/deltio-egklhmatikothtas-katatregmenwn-metanastwn-diarrhjeis-se-spitia-narkw#ixzz4gU3sk1js

Exit mobile version