Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε… ο αμερικανός πρέσβης «ευλογεί» Τσίπρα και Καμμένο

Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε… ο αμερικανός πρέσβης «ευλογεί» Τσίπρα και Καμμένο

Γράφει ο Αντίοχος

Μετά το πρόσφατο ρεπορτάζ του ανταποκριτή στην Αμέρικα Αθανασίου Έλλις, ότι οι «δανειστές» μας (διεθνείς τοκογλύφοι) προτιμούν τον mister Tsipra και τον μπούλη Πανούλη για την διεκπεραίωση των υποθέσεών τους στην Ελλάδα, ήρθε και η συνέντευξη του εν Αθήναις Αμερικανού πρέσβη στο «Βήμα», κι… έδεσε το γλυκό.

Έτσι, σε ασυνήθιστη για διπλωμάτες γλώσσα (φροντίζουν, δημοσίως τουλάχιστον, να μην ευνοούν κάποιο από τα βασικά «άλογά» τους, τηρώντας ίσες αποστάσεις…), ο Τζέφρι Πάιατ «ευλογεί» -σύμφωνα και με τον πρωτοσέλιδο τίτλο του «Βήματος- τον mister Tsipra, εγγυόμενος -εμμέσως πλην σαφώς- την συνέχιση της διακυβέρνησης της χώρας από δαύτον:

«Ο πρωθυπουργός Τσίπρας έχει πλέον μια ευκαιρία να διαμορφώσει ένα νέο αφήγημα. Υποθέτοντας ότι η διαδικασία θα προχωρήσει και η επόμενη εκταμίευση πραγματοποιηθεί, η Ελλάδα θα πλεύσει σε ήρεμα νερά για περίπου δύο χρόνια».

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/giati-na-to-krupswmen-allwste-o-amerikanos-presbhs-eulogei-tsipra-kai-kamme#ixzz4gUMULoey

Exit mobile version