Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ελένη Ζαρούλια: Επικίνδυνη η αδιαφορία της κυβέρνησης στις προκλήσεις των τούρκων – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ανίκανη να υπερασπιστεί τα δίκαια των Ελλήνων η συγκυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ

H συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια με αφορμή δύο επίκαιρες ερωτήσεις της, οι οποίες αφορούν εθνικά θέματα και δεν απαντήθηκαν, τοποθετήθηκε στην ολομέλεια της βουλής καταγγέλλοντας την συγκυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ για τον επιλεκτικό τρόπο απαντήσεων.

Η βουλευτής της Χρυσής Αυγής στον λίγο χρόνο που της δόθηκε, αναφέρθηκε στον χάρτη της παγκόσμιας τράπεζας που δείχνει τα νησιά του Αιγαίου στην τουρκική επικράτεια, κάτι που είναι προκλητικότατο και αυξάνει την επιθετικότητα της τουρκίας.

Κλείνοντας, κατήγγειλε για ακόμη μια φορά την δουλικότητα της κυβέρνησης μπροστά στις προκλήσεις του Ερντογάν ενώ τόνισε πως η Χρυσή Αυγή δεν περιμένει από μία εθνομηδενιστική συγκυβέρνηση να υπερασπιστεί τα δίκαια των Ελλήνων.

Διαβάστε επίσηςΗ Χρυσή Αυγή έφερε στη Βουλή το θέμα με τον χάρτη της Παγκόσμιας Τράπεζας που “χαρίζει” το Αιγαίο στην Τουρκία – Κρύφτηκε επικαλούμενος “φόρτο εργασίας” ο υπουργός

Επίκαιρη ερώτηση για τον δήμο Καβάλας που νομιμοποιεί το ψευδοκράτος σε τουριστική έκθεση στην Κωνσταντινούπολη

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/elenh-zaroulia-epikindunh-h-adiaforia-ths-kubernhshs-stis-proklhseis-twn-to#ixzz4gVTG6M8u

Exit mobile version