Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δυναμική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στον Βόλο – Φωτορεπορτάζ

Δυναμική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στον Βόλο - Φωτορεπορτάζ

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η συγκέντρωση της Τ.Ο. Μαγνησίας εχθές, Κυριακή 7 Μαϊου στο Βόλο. Το δυναμικό παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων και Συναγωνιστές από την Τ.Ο. Φαρσάλων και την Λάρισα. 

Για άλλη μια φορά η τοπική κοινωνία της Μαγνησίας είναι παρούσα στον εθνικό και κοινωνικό αγώνα που διεξάγει ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή, παρά τον συνεχή αποκλεισμό από το σύστημα. Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο βουλευτής Πέλλας Ιωάννης Σαχινίδης, ο βουλευτής Κιλκίς Χρήστος Χατζησάββας, o Συναγωνιστής και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Αρτέμιος Ματθαιόπουλος και ο βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

Αρχικώς ο Συναγωνιστής Ηλιόπουλος πραγματοποίησε ένα σύντομο χαιρετισμό και κάλεσε στο βήμα τον βουλευτή Πέλλας Ιωάννη Σαχινίδη ο οποίος ανεφέρθη στις εγχώριες και διεθνείς εξελίξεις, καθώς αυτές είναι ιδιαιτέρως ραγδαίες και καθοριστικές για το άμεσο μέλλον.

Έπειτα ο Συναγωνιστής Χατζησάββας έδωσε το δικό του στίγμα ρίχνοντας το βάρος της ομιλίας του στη σημασία της ανασυγκροτήσεως των παραγωγικών δομών προκειμένου να επιτευχθεί η πολυπόθητη Εθνική Παραγωγή, η οποία θα αποτελέσει το κλειδί για την συντεταγμένη επιστροφή στο Εθνικό Νόμισμα. «Χωρίς αυτό Εθνική Ανεξαρτησία δε νοείται», τόνισε χαρακτηριστικώς ο Συναγωνιστής.

Ακολούθως, ο Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος στηλίτευσε τα κακώς κείμενα του κυβερνητικού μορφώματος, το οποίο όχι μόνο επιδιώκει να αναμορφώσει τις κρατικές δομές προς όφελός του, δημιουργώντας ένα δικό του πελατειακό κράτος αλλά υπεισέρχεται και στον ευαίσθητο χώρο της Παιδείας. Στόχος τους, όπως τόνισε ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος είναι να αναδομήσουν και να αλλοιώσουν τον χαρακτήρα της εκπαιδεύσεως, εισάγοντας νέα πρότυπα, όπως διεμφυλικές ταυτότητες και πολυπολιτισμικά ήθη.

Η εκδήλωση έληξε με την αναφώνηση του Εθνικού Ύμνου, ως είθισται, ενώ στο τέλος διενεμήθησαν και τα διατεθέντα είδη τροφίμων για ελληνικές οικογένειες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/plhthos-ethnikistwn-sthn-ekdhlwsh-ths-chrushs-aughs-ston-bolo-fwtoreportaz#ixzz4gVxo64x8

Exit mobile version