Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Θέλω ν΄ απευθυνθώ προς όλους τους ΄Ελληνες που πήγαν χθες Κυριακή στα καταστήματα και ψώνισαν διάφορα πράγματα και να τους πω ότι διέπραξαν μεγάλο λάθος. Ναι όπως το διαβάζετε κυρίες και κύριοι, διαπράξατε μεγάλο λάθος με την ενέργειά σας αυτή. Ξέρετε τι κάνατε; Δώσατε τροφή στο κεφάλαιο, συμφωνήσατε για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές. Δεν σκεφθήκατε όμως ότι χιλιάδες από σας έχετε δικούς σας ανθρώπους στις ιδιωτικές επιχειρήσεις; Εκεί σήμερα εργάσθηκαν, για να πάτε εσείς να ψωνίσετε, τα παιδιά σας, τα αδέρφια σας, τα ανίψια σας, φίλοι σας, γείτονές σας. Ακούσατε ότι τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά τη Κυριακή και τρέξατε να ψωνίσετε. Γιατί δεν πήγατε χθες το Σάββατο για ψώνια; Βλέπετε ότι έτσι βοηθάτε την παγκοσμιοποίηση να αναπτυχθεί και στην χώρα μας, την Ελλάδα; Είναι τεράστιο τα λάθος σας, σκεφθείτε το και αναθεωρήσετε την άποψή σας.

Κώστας

Διαμερίσματα και στα Τρίκαλα για τα «προσφυγάκια» – Ξενοδοχείο «τ’ αστέρια» για τους άστεγους Έλληνες

Αντίπαλοι στη κάθε προσπάθεια μας για την Αναγέννηση της πατρίδας μας είναι το καθεστώς το οποίο επιβλήθηκε στη χώρα μας από τη μεταπολίτευση και φτάνει μέχρι τις ημέρες μας από δεξιούς και αριστερούς πολιτικούς απατεώνες οι οποίοι λεηλάτησαν την πατρίδα μας, εκχώρησαν την εθνική ανεξαρτησία βάζοντας μια θηλιά στο λαιμό του έθνους και το καταστρέφουν συστηματικά. Έχουν δε το θράσος να λένε ακόμη και σήμερα στους Έλληνες ότι γνωρίζουν τον τρόπο με τον οποίο  θα σωθούμε από τα δικά τους εγκλήματα. Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μια πραγματικά Εθνική Κυβέρνηση η οποία θα οικοδομήσει ένα εθνικό κράτος  με δικαιοσύνη και ασφαλώς δίνοντας προτεραιότητα στους Έλληνες. Αυτό μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να το εγγυηθεί.

Λ.Ι

Επίσκεψη της Χρυσής Αυγής στην 42η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς – Φωτορεπορτάζ

Δεν φαντάζει να  είναι μακρινή η ημέρα όπου ένας ακόμη ισλαμιστής – τζιχαντιστής θα εκτονωθεί επάνω σε κάποιο πλήθος γάλλων, πιστών υπηκόων της παγκοσμιοποίησης και τότε όλοι θα τρέχουν για τα je suis έχοντας πέσει από τα σύννεφα γι ακόμη μία φορά. Καληνύχτα Γαλλία.

Κ.Κ.

Δελτίο εγκληματικότητας «κατατρεγμένων μεταναστών»: Διαρρήξεις σε σπίτια, ναρκωτικά, ένταλμα από Ιντερπόλ και… απόδραση!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-9-maiou-2017#ixzz4gZzIa6Iz

Exit mobile version