Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μόνο οι Εθνικιστές μπορούν αντισταθούν στην επιχειρούμενη άλωση της Ελλάδος από τους ανθέλληνες του Σύριζα

Μόνο οι Εθνικιστές μπορούν αντισταθούν στην επιχειρούμενη άλωση της Ελλάδος από τους ανθέλληνες του Σύριζα

Η «εξομολόγηση» ενός ανώνυμου υψηλόβαθμου κομματικού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αυτή ήρθε στην επιφάνεια από σχετικό δημοσίευμα συστημικού ΜΜΕ, είναι ενδεικτική -για μια ακόμη φορά- της εξουσιαστικής νοοτροπίας που διέπει την «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση. Όχι μόνο ως προς την άνοδό της στους κυβερνητικούς θώκους, αλλά πολύ περισσότερο στην όσο το δυνατόν περισσότερη χρονική παραμονή σ’ αυτήν.

Λέει συγκεκριμένα το υψηλόβαθμο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ: «Οι εκλογές, εκτός από δημοκρατική αρχή, κατά βάση είναι σύγκρουση για το γκουβέρνο. Για την κατοχή, τη νομή και τον επηρεασμό της εξουσίας προς προοδευτική ή συντηρητική κατεύθυνση. Είναι διαφορετικό να καταγράφεται απλώς η απήχηση της Αριστεράς, όπως επιδιώκουν το ΚΚΕ, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και άλλα αριστερά σχήματα και άλλο, εκτός από την απήχηση της Αριστεράς, να καθορίζεται και η τύχη συμφερόντων που εν τω μεταξύ έχουν συναρθρωθεί μαζί της λόγω της διακυβέρνησης. Όσο περισσότερο χρόνο μείνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία τόσο περισσότερο θα χάνει η Δεξιά τα ερείσματά της στο κράτος και επομένως θα μειώνεται και η εκλογική της επιρροή».

Μέσα σε λίγες μόλις γραμμές ξετυλίγεται όλο το πλαίσιο της πολιτικής στρατηγικής του ΣΥΡΙΖΑ ως προς την διατήρησή του στην εξουσία. Τόσο η διαχείρισή της όσο και τα «παρελκόμενά» της (καθώς έχουν εθιστεί για τα καλά πλέον στο να βουτάνε όχι απλώς το δάχτυλο, αλλά ολόκληρο το χέρι στο «βάζο με το μέλι») αποτελούν τον στρατηγικό στόχο των αριστερών εντολοδόχων των διεθνών τοκογλύφων. Σημασία, λοιπόν, έχει η «τύχη συμφερόντων» της αριστεράς. Συμφέροντα τα οποία «έχουν συναρθρωθεί μαζί της λόγω της διακυβέρνησης», όπως τόσο ωμά και κυνικά παραδέχεται το υψηλόβαθμο κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Πολύ πιο ενδιαφέρον, όμως, έχει από στρατηγικής πλευράς και τακτικής, η πεποίθηση ότι «όσο περισσότερο χρόνο μείνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία τόσο περισσότερο θα χάνει η Δεξιά τα ερείσματά της στο κράτος και θα μειώνεται και η εκλογική της επιρροή». Δεν χρειάζεται ιδιαίτερο ακόνισμα της σκέψης προκειμένου να αντιληφθούμε το νόημα των λεγομένων του συριζαίου. Η περαιτέρω διαμονή του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία θα βοηθήσει στο ανάλογο χτίσιμο του κομματικού κράτους του, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την συνέχεια. Η δημιουργία και (κυρίως) η μονιμοποίηση των «κηφήνων» της αριστεράς σε καίρια κρατικά-θεσμικά πόστα, από την μια μεριά θα ενισχύσει τις δομές «βαθέως κράτους» που ήδη εδώ και πάνω από δύο χρόνια δημιουργεί ο ΣΥΡΙΖΑ (βαδίζοντας προφανώς στα πρότυπα του ΠΑΣΟΚ κατά την διάρκεια της 8ετούς διακυβερνήσεως της Χώρας απ’ αυτό την περίοδο 1981-1989), ενώ από την άλλη αυτές οι δομές θα λειτουργήσουν ως «Δούρειος Ίππος» και «πέμπτη φάλαγγα», όταν θα χρειαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ να παραδώσει (προσωρινά ελπίζει) την κυβέρνηση στην ΝΔ. Έχει ιδιαίτερη σημασία η επιλογή της χρήσης της λέξης «κυβέρνηση» και όχι της λέξης «εξουσία», καθώς φροντίζοντας ο ΣΥΡΙΖΑ να έχει «μπολιάσει» το κράτος και τα θεσμικά του όργανα με ανθρώπους και αποφάσεις ανάλογες των εθνομηδενιστικών του αντιλήψεων θα έχει μεν χάσει την κυβέρνηση, όχι όμως και την εξουσία με την βαθειά και ευρεία έννοιά της.

Η ΝΔ επένδυσε τον Δεκέμβριο του 2014 στην θεωρία της «αριστερής παρένθεσης», θεωρώντας ότι μετά από λίγους μήνες διακυβέρνησης της Χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ αυτός θα κατέρρεε, με αποτέλεσμα η συμμορία του Σαμαρά να επιστρέψει δριμύτερη, μετά βαΐων και κλάδων. Ως γνωστόν, το αποτέλεσμα ήταν πολύ διαφορετικό από τις επιδιώξεις των νεοδημοκρατών. Τρεις απανωτές ήττες (Ιανουάριος 2015, Δημοψήφισμα Ιουλίου 2015, Σεπτέμβριος 2015), διπλή αλλαγή αρχηγού (από τον Σαμαρά στον Μεϊμαράκη και από τον Μεϊμαράκη στον Μητσοτάκη), με την επόμενη εκλογική αναμέτρηση να μην είναι στο χέρι της ΝΔ, αλλά να εξαρτάται αποκλειστικά από την διάθεση του ΣΥΡΙΖΑ, αφού εκλογική πίεση εκ μέρους των διεθνών τοκογλύφων δεν υφίσταται, καθώς η «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση εξελίσσεται στον καλύτερο, μέχρι στιγμής, διεκπεραιωτή των συμφερόντων τους.

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα ο ΣΥΡΙΖΑ φροντίζει να ενισχύει τις διαδικασίες χτισίματος του δικού του κρατικού μηχανισμού, διατηρεί μιας πρώτης τάξεως επικοινωνία με τις πιο βρώμικες, σκοτεινές και αδίστακτες διακλαδώσεις του παρακράτους και βεβαίως φροντίζει για την γιγάντωση των περιπτώσεων εκείνων που σε θεσμικό και νομικό πλαίσιο θα συνεχίζουν να υπάρχουν και να χρησιμοποιούνται, ακόμη και όταν θα χρειαστεί κάποια στιγμή να εγκαταλείψει (προσωρινά υπολογίζει) την εξουσία.

Η άλωση του κρατικού μηχανισμού με τους κάθε λογής «δικαιωματάκηδες», αντιφασίστες «ράπερ», Καρανίκες και άλλα λοιπά εθνομηδενιστικά στοιχεία, η ψήφιση ανάλογων εθνομηδενιστικών και πολυπολιτισμικών νόμων, όπως ο «αντιρατσιστικός νόμος», το τζαμί στον Βοτανικό, το σύμφωνο συμβίωσης, η φοίτηση «προσφυγόπουλων» με το έτσι θέλω στα σχολεία, η σταδιακή ενσωμάτωση των λαθρομεταναστών μέσα στον κοινωνικό ιστό των πόλεων, τόσο με την δωρεάν διαμονή τους σε διαμερίσματα όσο και με την παροχή χρημάτων, συμβάλλουν στην γενικότερη προσπάθεια ριζικού μετασχηματισμού της Ελληνικής κοινωνίας σε μια πολυπολιτισμική χοάνη.

Με δεδομένο γεγονός την θετική ανταπόκριση που είχε ο ΣΥΡΙΖΑ σχεδόν σ’ όλα τα προαναφερόμενα από την ΝΔ, είναι ολοφάνερο γιατί οι φιλελεύθεροι είναι όχι απλώς ανίκανοι να αντιμετωπίσουν την αντεθνική λαίλαπα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά εξίσου συνυπεύθυνοι ως συνοδοιπόροι σε κοινό εθνομηδενιστικό δρόμο. Μόνο το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην επιχειρούμενη ολοκληρωτική άλωση του Κράτους από τους εθνομηδενιστές. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mono-oi-ethnikistes-mporoun-antistathoun-sthn-epicheiroumenh-alwsh-ths-ella#ixzz4ga0PGRLj

Exit mobile version