Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ύμνοι της Κανέλλη για τα γκουλάγκ του Στάλιν – «Κοινωνία πρότυπο» η Σοβιετική Ένωση του 1937!

Ύμνοι της Κανέλλη για τα γκουλάγκ του Στάλιν - «Κοινωνία πρότυπο» η Σοβιετική Ένωση του 1937!

Το πόσο αμετανόητοι και αδίστακτα προσηλωμένοι στην εγκληματική ιδεολογία του κομουνισμού, που αιματοκύλισε τον πλανήτη, και την απερίγραπτη προσωπολατρία στον «πατερούλη» Στάλιν, ο οποίος αναδείχθηκε στον μεγαλύτερο σε έκταση θυμάτων κατά συρροή δολοφόνο όλων των εποχών, φροντίζουν οι εγχώριοι απολογητές του να το δείχνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα, γνωρίζοντας μάλιστα ότι ουδείς δημοσιογράφος  από τις καθεστωτικές φυλλάδες θα επιχειρήσει να αντικρούσει τις χυδαία ανιστόρητες και απάνθρωπες τοποθετήσεις τους.

Πιο πρόσφατο παράδειγμα, η «ιερή αγελάδα» των συστημικών ΜΜΕ, Λιάνα Κανέλλη, η οποία αφού ανακάλυψε την… εκμετάλλευση των εργαζομένων, επιχειρηματολογεί υπέρ του… ταξικού πολέμου από ένα… κατεξοχήν υποβαθμισμένο προάστιο της Αθήνας, όπως η… Εκάλη. Σε πρόσφατη συνέντευξή της σε κυριακάτικο έντυπο είχαμε ανάμεσα σ’ άλλα, τις εξής ερωταπαντήσεις:

«Δεν έχετε κάποια κοινωνία ως πρότυπο;

Ναι, υπάρχει, αλλά με χρονική σύμβαση. Η ρωσική κοινωνία του 1937! Υπάρχει από ακαδημία επιστημών μέχρι σχολείο στην τελευταία άκρη της Σιβηρίας. Πρέπει να είναι εκτός εμπορίου το ότι πονάει η κοιλιά σου ή το να μάθεις γράμματα!

Εκτός από ακαδημίες είχαν και γκουλάγκ.

Τα γκουλάγκ ήταν αντίσταση στην αντεπανάσταση, ενδεχομένως με λάθος εφαρμογή».

Απλώς να πούμε ότι «Η ρωσική κοινωνία του 1937» είναι η χρονιά του μεγάλου σοβιετικού τρόμου, μέρος της διετίας 1936-1938, με τις δίκες της Μόσχας και τις αλλεπάλληλες διώξεις και εξοντώσεις. Ειδικά για το 1937 (το έτος «πρότυπο» της Κανέλλη) συνελήφθησαν από την NKVD 918.671 άτομα και εκτελέστηκαν 353.074 άνθρωποι, επιβεβαιώνοντας την τραγικότητα της γνωστής ρήσης που αποδίδεται στον Στάλιν: «Ο θάνατος ενός ανθρώπου είναι δολοφονία, ενώ εκατομμυρίων αποτελεί στατιστική». Όσο για τα λεγόμενά της για τα γκουλάγκ και το απύθμενα χυδαίο «ενδεχομένως με λάθος εφαρμογή», πάλι καλά που δεν τα παρουσίασε ως επίδειξη δύναμης του εργατικού παραδείσου της Σοβιετικής Ένωσης

Υπάρχει, όμως, και συνέχεια στο θράσος της κομμουνίστριας από την Εκάλη, καθώς λίγο πιο κάτω έχουμε την εξής ερώτηση και την ανάλογη απάντηση:

«Αναφέρομαι περισσότερο στη μη παραδοχή μιας ευθύνης, για παράδειγμα την οπτική τους πάνω στα γκουλάγκ. Δεν έγιναν εγκλήματα που δεν είδαν για χρόνια ή δεν έχουν αναγνωρίσει ποτέ;

Αν το ήξερα αυτό. Δεν πιστεύω στη σύγκριση “τι Χίτλερ, τι Στάλιν”! Πήρε τανκς ο κομμουνισμός; Επιτέθηκε σε κανέναν; Πώς αναφέρονται σε όλα ως ολοκληρωτισμό; Η μετατροπή του κομμουνισμού σε ολοκληρωτισμό είναι για να εξωραϊστεί ο φασισμός».

Και μόνο η δήθεν αθώα ερώτηση «Πήρε τανκς ο κομμουνισμός; Επιτέθηκε σε κανέναν;» δείχνει το μέγεθος της προσβολής απέναντι στην Ιστορική Αλήθεια. Φινλανδία 1939, Βαλτικές χώρες 1940, Ανατολική Γερμανία 1953, Ουγγαρία 1956, Τσεχοσλοβακία 1968, Αφγανιστάν 1979, αποτελούν ορισμένες μόνο από τις στρατιωτικές επελάσεις των τανκς του κομμουνιστικού ιμπεριαλισμού.

Όσο κι αν προσπαθεί η Κανέλλη και οι συνοδοιπόροι της στο ΚΚΕ να διαστρεβλώνουν την Ιστορική Αλήθεια, η δυναμική της θα επιστρέψει δυναμικά, ως ένα ηχηρό ηθικό «χαστούκι», το οποίο θα τους επαναφέρει στην θλιβερή γι’ αυτούς πραγματικότητα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/umnoi-ths-kanellh-gia-ta-gkoulagk-tou-stalin-koinwnia-protupo-h-sobietikh-e#ixzz4ga1OfAII

Exit mobile version