Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Σύριζα τελειώνει τους ελεύθερους επαγγελματίες

Ο Σύριζα τελειώνει τους ελεύθερους επαγγελματίες

Η 31χρονη κόρη του κομματικού σωλήνα Έφη Αχτσιόγλου, που σκανδαλωδώς διορίστηκε ως υπουργός εργασίας περιπαίζοντας την υπερφορολόγηση και την απίστευτη ανεργία των Ελλήνων, τελειώνει τους ελεύθερους επαγγελματίες με νέα χαράτσια απίστευτης αριστερο-νεοφιλελεύθερης επινόησης πάνω στις ασφαλιστικές εισφορές μετά από υπόδειξη του ΔΝΤ.

Στην αδαή σε πραγματικά εργασιακά θέματα Έφη Αχτσιόγλου, με μοναδική επαγγελματική προϋπηρεσία κομματικές θέσεις στο ΣΥΡΙΖΑ και ιδιαίτερα στο γραφείο του προηγούμενου υπουργού ανεργίας Κατρούγκαλου, ανατέθηκε η κυνική εξαγγελία της περαιτέρω οικονομικής εξαθλίωσης των ελεύθερων επαγγελματιών και επιτηδευματιών στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα από το 2018 θα υπάρξει ραγδαία αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών  για περίπου 1,4εκ ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και αγρότες αφού ο καινούργιος υπολογισμός των εισφορών θα υπολογίζεται επί του φορολογητέου εισοδήματος προσαυξημένου κατά το ύψος των εισφορών της προηγούμενης χρονιάς! Για την ακρίβεια η απίστευτη αυτή οικονομική επιβάρυνση για ασφαλιστικές εισφορές στα ελευθέρια επαγγέλματα εκτιμάται ότι μπορεί να φτάσει ως και €110 αύξηση κάθε μήνα.

Φυσικά οι παράλογες αυτές αυξήσεις που εξαθλιώνουν ακόμη περισσότερο ένα σημαντικό μέρος της Ελληνικής μεσαίας τάξης έγιναν άνετα αποδεκτές από την ανθελληνική κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έπειτα από υποδείξεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ). Βέβαια και η Νέα Δημοκρατία να ήταν στην κυβέρνηση είναι σίγουρο από την εμφανή και αποδεδειγμένη δουλοπρέπεια του Μητσοτάκη στους ξένους τοκογλύφους ότι τα ίδια καταστροφικά μέτρα θα αποδέχονταν.

Το κλεπτοκρατικό τόξο της μεταπολίτευσης περιλαμβάνει όλους τους αριστερο-νεοφιλελεύθερους των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΚΚΕ άρπαγες του μόχθου των Ελλήνων εργαζόμενων. Και όσο αυτοί εναλλάσσονται στην κυβέρνηση της Πατρίδος μας σύντομα θα τίθεται πια θέμα επιβίωσης για ένα μεγάλο μέρος του Ελληνικού Λαού.

Καλούμε τους Έλληνες να ψηφίσουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή στις επόμενες εκλογές για να δώσουν ένα τέλος στην κοινωνική και οικονομική καταστροφή που επιβάλλει στην Ελλάδα το κλεπτοκρατικό τόξο των εναλλασσόμενων στην εξουσία αριστερών και δεξιών των ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που ακολουθούν την ίδια καταστροφική ξενόδουλη οικονομική πολιτική. Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να ασκήσει μια οικονομική και κοινωνική πολιτική που να αφουγκράζεται και να υποστηρίζει την οικονομική και κοινωνική ωφέλεια όλων των Ελλήνων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-suriza-teleiwnei-tous-eleutherous-epaggelmaties#ixzz4ga1fXIkn

Exit mobile version