Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο UCK έχει αναλάβει τα ηνία στα Σκόπια: Βαίνουν ολοταχώς για διαμελισμό και «Μεγάλη Αλβανία»

Ο UCK έχει αναλάβει τα ηνία στα Σκόπια: Βαίνουν ολοταχώς για διαμελισμό και «Μεγάλη Αλβανία»

Προχωράει ολοταχώς το σχέδιο για την «Μεγάλη Αλβανία», που στην παρούσα φάση περνάει μέσα από τον διαμελισμό των Σκοπίων στις κατά μέρους εθνοτικές ομάδες που το συνετέλεσαν.

Η κρίση των προηγούμενων ημερών που οδήγησαν τα Σκόπια στην ακυβερνησία δεν δείχνει να κοπάζει και οι αλβανοί δείχνουν να εντείνουν τις προκλήσεις τους, δείχνοντας ότι είναι έτοιμοι για ένοπλη σύρραξη.

Μπορεί οι δυτικοί, ευρωπαίοι και αμερικανοί, ήδη να έκαναν επέμβαση στα εσωτερικά των σκοπίων, προκειμένου η συγκυβέρνηση σοσιαλδημοκρατών και αλβανών να πάρουν στα χέρια τους την διακυβέρνηση της χώρας, όμως οι αλβανοί συνεχίζουν να «ρίχνουν λάδι στη φωτιά».

Μετά τα επεισόδια που προκλήθηκαν στην σκοπιανική βουλή επειδή ο νέος πρόεδρός της είναι αλβανός, ο νεοδιορισθείς αλβανός επέλεξε να φωτογραφηθεί στο νέο του γραφείο με την αλβανική σημαία, προκαλώντας αντιδράσεις σε όλο το πολιτικό φάσμα, ακόμα και στο συγκυβερνών κόμμα.

Το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι πρόταση του αλβανικού κόμματος και παράλληλα έχει διατελέσει διοικητής ταξιαρχίας του UCK, δείχνει ακριβώς το που αποσκοπούν οι αλβανοί. Λογικό και αναμενόμενο, βεβαίως, από την στιγμή που την ίδια ακριβώς ιδιότητα του διοικητή του UCK έχει και ο πρόεδρος του αλβανικού «κόμματος», Αλί Αχμέτ.

Τα γεγονότα στα Σκόπια οφείλουν να αποτελέσουν μάθημα σε πολλές κατευθύνσεις.

Πρώτον, μάθημα στους ταγούς της παγκοσμιοποίησης που προώθησαν τα σκοπιανικά συμφέροντα εις βάρος της Ελλάδος, προκειμένου να συντηρήσουν την ύπαρξη ενός πολυεθνικού κρατικού μορφώματος. Τα Έθνη τείνουν να δημιουργούν κράτη και όχι το αντίθετο.

Δεύτερον, ως μάθημα σε όσους ευελπιστούσαν ότι οι αλβανοί θα «ηρεμούσαν» με το Κόσοβο. Η ιστορία απέδειξε ότι όχι μόνο δεν «ηρέμησαν», αλλά λίγα χρόνια μετά ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα.

Τρίτον, ως μάθημα στους εγχώριους πολιτικάντηδες και το πάγιο δόγμα τους, περί εξωτερικής πολιτικής, ότι «η Ελλάδα δεν διεκδικεί τίποτα», το οποίο είπαν και στον Μιλόσεβιτς όταν τους πρότεινε ελληνοσερβικά σύνορα. Όποιος δεν διεκδικεί τα δίκαιά τους καταλήγει να προφυλάσσεται διαρκώς από τις διεκδικήσεις των άλλων. Ιδιαίτερα όταν έχει, με ευθύνη Νέας Δημοκρατίας, αφήσει να δημιουργηθούν ανάλογες συνθήκες στην Ελλάδα με τους αλβανούς λαθρομετανάστες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-uck-echei-analabei-ta-hnia-sta-skopia-pros-olotachws-gia-diamelismo-kai-m#ixzz4ga6j5lsY

Exit mobile version