Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον ανθέλληνα Βαυαρό υπουργό Οικονομικών, ο οποίος ζητούσε τα “ασημικά” της Ελλάδος!

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον ανθέλληνα Βαυαρό υπουργό Οικονομικών, ο οποίος ζητούσε τα “ασημικά” της Ελλάδος!

Αντικείμενο αρνητικών σχολιασμών έγινε η ενέργεια του Τσίπρα να δεχθεί την Πρόεδρο της Αργεντινής Κριστίνα Κίρχνερ, η οποία είναι υπόδικος για θέματα διαφθοράς στην Πατρίδα της και για να μπορέσει να ταξιδέψει στην Ελλάδα χρειάστηκε προηγουμένως ειδική άδεια εισαγγελέα της Αργεντινής, καθώς έχει ασκηθεί δίωξη εναντίον της για παράνομες αναθέσεις δημοσίων έργων.

Εάν, όμως, τα σχόλια «έδωσαν και πήραν» για τον Τσίπρα και την ενέργειά του, αντιθέτως δεν ειπώθηκε τίποτα για μια όχι απλώς παρόμοια, αλλά πολύ χειρότερη κίνηση του νυν αρχηγού της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη.

Την ίδια ημέρα κατά την οποία ο Τσίπρας συνάντησε την Κίρχνερ, ο Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Βαυαρό υπουργό Οικονομικών Μάρκους Σόντερ, ο οποίος τον περασμένο Ιανουάριο είχε ζητήσει να καταβάλλει η Ελλάδα «μετρητά, χρυσό ή και ακίνητα στην Γερμανία ως ενέχυρο», προκειμένου να εκταμιευτεί η επόμενη δόση! Και όμως, αντί να αντιμετωπίσει αυτόν τον αναιδή και θρασύ ανθέλληνα όπως πραγματικά του άρμοζε και να τον διώξει με συνοπτικές διαδικασίες για τις προσβλητικές για την Πατρίδα και τον Λαό των Ελλήνων δηλώσεις του, όχι μόνο τον δέχτηκε ο Μητσοτάκης, αλλά ο τελευταίος δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφίζεται μαζί του με το πλέον χαζοχαρούμενο ύφος.

Η κίνηση αυτή του Μητσοτάκη αποτελεί ένα προμήνυμα της εθελοδουλείας του απέναντι στους εταίρους και τους δανειστές, στην περίπτωση κατά την οποία κληθεί να κυβερνήσει.

Οι εκφράσεις «άνθρωπος για όλες τις δουλειές» και «το παιδί για τα θελήματα» είναι οι πιο χαρακτηριστικές που θα μπορούσαν να του αποδοθούν.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-mhtsotakhs-sunanththhke-me-ton-anthellhna-bauaro-upourgo-oikonomikwn-o-op#ixzz4gb9ibfDa

Exit mobile version