Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Υπουργός εξωτερικών” Κοσόβου: Ευχαριστούμε την Ελλάδα για την στήριξη! Αποκαλύφθηκαν πάλι οι… πατριώτες Κοτζιάς και Καμμένος

“Υπουργός εξωτερικών” Κοσόβου: Ευχαριστούμε την Ελλάδα για την στήριξη! Αποκαλύφθηκαν πάλι οι... πατριώτες Κοτζιάς και Καμμένος

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Μπορεί η Ελλάδα να μην έχει αναγνωρίσει τυπικά το ψευδοκράτος του Κοσόβου, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον «υπουργό» των Εξωτερικών του Ενβέρ Χοτζάι, να επισκεφθεί επισήμως την Αθήνα και να έχει συνάντηση με το «πατριωτάκι» (όπως τον παρουσιάζουν κάποιες ψεκασμένες παλιολινάτσες…), τον ομόλογό του Ν. Κοτζιά.

Μάλιστα, ο Χοτζάι έδωσε και συνέντευξη στην «Καθημερινή», όπου ευχαριστεί τα «πατριωτάκια» των Αθηνών για την στήριξη που παρέχουν στο ψευδοκράτος του.

Ιδού τα συχαρίκια: «Η Ελλάδα είναι μία από τις πιο σημαντικές χώρες στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, μέρος της περιοχής μας. Έχει στηρίξει την ειρήνη και τη σταθερότητα ως μέλος της Ε.Ε. αλλά και γενικότερα. Ευχαριστούμε την Ελλάδα για τη στήριξή της συνολικά. Έχουμε Έλληνες στρατιώτες στην KFOR, οι οποίοι κάνουν εξαιρετική δουλειά στη διαφύλαξη της ειρήνης και της ασφάλειας στο Κόσοβο. Επίσης, έχουμε Έλληνες διπλωμάτες σε αποστολές της Ε.Ε. και άλλους οργανισμούς. Αυτά είναι λίγα παραδείγματα για να εξηγήσω στο κοινό σας πόσο σημαντική είναι η εμπλοκή της Ελλάδας στη διαδικασία οικοδόμησης του κράτους μας. Χάρις στην Ελλάδα γίναμε μέλη σε ορισμένους διεθνείς οργανισμούς και αναγνωρίζουμε την υποστήριξη στην προσπάθειά μας να γίνουμε υποψήφιοι προς ένταξη στην Ε.Ε.».

Προφανώς, είναι θέμα χρόνου η επίσημη αναγνώριση του ψευδοκράτους από τα «πατριωτάκια» (της αμερικανικής πρεσβείας…) Κοτζιά και Καμμένο!

(ΥΓ): Πώς είπατε; Με τι μούτρα θα αποτρέψουν τα «πατριωτάκια» κάποιους άλλους που θ’ αναγνωρίσουν το ψευδοκράτος στην “Βόρεια Κύπρο”; Σκασίλα τους μεγάλη και δέκα παπαγάλοι!

Η ευαρέσκεια των μεγάλων αφεντικών έχει σημασία γι’ αυτούς και τίποτα άλλο!

ethnikismos.net

Διαβάστε επίσης: Στρατηγός Επιτήδειος στον Κοσοβάρο «ΥΠΕΞ»: Γιατί να αναγνωρίσει η Ελλάδα την χώρα σας;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/upourgos-ejwterikwn-kosobou-eucharistoume-thn-ellada-gia-th-sthrijh-zhtw-ta#ixzz4gbbqvjAB

Exit mobile version