Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Φυτοζωεί το «Έθνος»: Από τον Νοέμβριο (!) έχει απλήρωτους τους υπαλλήλους ο Μπόμπολας!

Φυτοζωεί πλέον ο «Πήγασος» του Μπόμπολα και το μόνο στο οποίο ελπίζουν είναι η πιθανή έλευση κάποιου νέου επενδυτή, καθώς η οικογένεια Μπόμπολα έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η εφημερίδα «Το Παρόν», ο Μπόμπολας καλεί τους υπαλλήλους του να κάνουν υπομονή (!) μέχρι να μπει (αν μπει…) νέο αφεντικό στην εταιρεία ως επενδυτής. Οι υπάλληλοί του έχουν να πληρωθούν από τον Νοέμβριο του 2016, ενώ δεν δόθηκε έναντι για τον Δεκέμβριο, αφού (όπως χαρακτηριστικά γράφει «Το Παρόν») «η πολιτική του εκδότη είναι πως “ό,τι πλήρωσε, πλήρωσε, τώρα θα πληρώσει ο επενδυτής”»!

Ενδεικτικό, επίσης, είναι και ένα άλλο δημοσίευμα από την φυλλάδα των συντακτών, όπου μεταξύ άλλων διαβάζουμε ότι «ειρήσθω εν παρόδω, οι άνθρωποι στον «Πήγασο» παραμένουν με καθυστέρηση μισθοδοσίας μεγαλύτερη των πέντε μηνών και αν μέχρι αύριο δεν πάρουν κάποια χρήματα, θα κατέβουν σε απεργία ακόμα κι αν ο επενδυτής φανεί να στρίβει στη γωνία. Άλλωστε, ο Φώτης Μπόμπολας τους είπε πως η έλευση του νέου ιδιοκτήτη στην εταιρεία σημαίνει απολύσεις και μειώσεις μισθών».

Πού είναι, άραγε, εκείνες οι εποχές, όπου αντί για την ιδιοκτησία της εφημερίδας είχαμε συγκεκριμένους υπαλλήλους(!) του Μπόμπολα να ισχυρίζονται ότι «“Το Έθνος” είναι εδώ και θα συνεχίσει τις αποκαλύψεις για το σκοτεινό πρόσωπο του φασιστικού μορφώματος με στοιχεία και ντοκουμέντα», ως μια… απάντηση στα όσα είχαμε δημοσιεύσει για πιθανό κλείσιμο της εν λόγω φυλλάδας; Όντως, είδαμε τα «στοιχεία και ντοκουμέντα» στην συνέχεια, τα οποία ήταν άκρως «αποκαλυπτικά» και κυρίως… σοβαρά.

Από το αλησμόνητο φιάσκο του «Αφήστε τους άλλους και πιάστε τον Κουμουτσάκο» μέχρι την ανεπανάληπτη γκάφα των… τανκς της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η μπομπολοφυλλάδα έδειξε πώς εννοεί την αληθινή και αντικειμενική ενημέρωση. Δυστυχώς, για τους πρόθυμους υπερασπιστές της περιουσίας του Μπόμπολα, το μέχρι στιγμής αφεντικό τους δεν εκτίμησε όπως θα έπρεπε την αφοσίωση των υπαλλήλων του και του έχει όλους(;) απλήρωτους. Αυτοί που θα «έσβηναν» την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από τον χάρτη, τώρα φυτοζωούν περιμένοντας κάποια παρέμβαση, αφού ο Μπόμπολας σήκωσε λευκή σημαία…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/futozwei-to-ethnos.-aplhrwtoi-apo-ton-noembrio-oi-upallhloi-tou-mpompola#ixzz4geuysdRb

Exit mobile version