Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το ανθελληνικό κλεφτοΠασόκ καλύπτει πλήρως τον πράκτορα της Άγκυρας, Ιλχάν Αχμέτ!

Το ανθελληνικό κλεφτοΠασόκ καλύπτει πλήρως τον πράκτορα της Άγκυρας, Ιλχάν Αχμέτ!

Ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, όπως αυτό του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ (αυτή την στιγμή. Στο μέλλον βλέπουμε…) Ιλχάν Αχμέτ, ο οποίος μίλησε στην Τουρκία σε εκδήλωση με φόντο σημαίες της «Δυτικής Θράκης», αντί να αποτελέσει κυρίαρχο θέμα στα ΜΜΕ, είτε «θάφτηκε» εντελώς είτε πέρασε «στα ψιλά» της ενημέρωσης.

Αντί να κληθεί ο μουσουλμάνος βουλευτής να δώσει εξηγήσεις, τόσο από το κόμμα στο οποίο αυτή την στιγμή ανήκει όσο και από τον Πρόεδρο της Βουλής, για μια ενέργεια η οποία είναι ξεκάθαρα ανθελληνική, αντιθέτως έμεινε στο απυρόβλητο!

Μάλιστα, όπως διαβάσαμε στην «Δημοκρατία» (ένα από τα ελάχιστα έντυπα που ασχολήθηκαν με το ζήτημα αυτό), αναφερόμενη στην αντίδραση του βουλευτή μετά τις αποκαλύψεις που έγιναν «Όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, “ουδέποτε ταυτίστηκα ή συμπορεύτηκα με άκρα και ακραίους κάθε προέλευσης”, προσθέτοντας πως η επίσκεψή του στην Προύσα, προκειμένου να παρευρεθεί σε θρησκευτική τελετή ομοθρήσκων του, με καταγωγή από τη Θράκη, ήταν ιδιωτικής φύσης και ότι αυτός έκανε έναν τυπικό χαιρετισμό»!

Σαν «κερασάκι στην τούρτα» ο θρασύδειλος Ιλχάν Αχμέτ δήλωσε, με την γνωστή «φράση-κλισέ» ότι δεν δέχεται «υποδείξεις πατριωτισμού και μαθήματα αυτού του είδους». Θα συμφωνήσουμε μαζί του, καθώς τον θεωρούμε ανεπίδεκτο μαθήσεως…

Ενδιαφέρον, όμως, έχει το γεγονός ότι (όπως διαβάσαμε σε συστημικό έντυπο) «Η απάντησή του “καλύπτει” το κόμμα του, τη Δημοκρατική Συμπαράταξη».

Με απλά λόγια, το ΠΑΣΟΚ καλύπτει πλήρως την ανθελληνική δραστηριότητα του εκ μεταγραφής βουλευτή του, δείχνοντας ότι η αντεθνική παράδοση αυτού του κόμματος καλά κρατεί. Και βεβαίως, ακόμα να δούμε μια δήλωση καταδίκης του από τη ΝΔ, ένα από τα κόμματα δηλαδή από τα οποία πέρασε αυτός ο γυρολόγος της εγχώριας πολιτικής σκηνής.

Πού ξέρεις, μπορεί αύριο να επανέλθει «στην μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη» οπότε γιατί να τον… στεναχωρούν τώρα;

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-pasok-kaluptei-plhrws-ton-tourkofilo-ilchan-achmet-sunechizomenh-sigh-ic#ixzz4ggcLsK3o

Exit mobile version