Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δέκα μισθούς χρωστάει ο Σύριζα στους υπαλλήλους της κομματικής του φυλλάδας

Δέκα μισθούς χρωστάει ο Σύριζα στους υπαλλήλους της κομματικής του φυλλάδας

Η φυλλάδα της «Αυγής», η οποία δίνει σε καθημερινή βάση λυσσαλέα μάχη για να μην σπάσει (προς τα κάτω) το όριο των 1000 πωληθέντων φύλλων, έδωσε στην δημοσιότητα, δια μέσου των υπαλλήλων της, την οικτρή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Συγκεκριμένα, η συνέλευση των εργαζομένων στην «Αυγή» μας πληροφορεί μέσα από τις σελίδες της φυλλάδας ότι «η προσπάθεια αυτή γίνεται κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, τις οποίες δημιουργούν η οικονομική υστέρηση της εφημερίδας μας και οι μισθολογικές εκκρεμότητες με οφειλές μηνών προς τους εργαζόμενους, οι οποίες φτάνουν τα τρία μηνιάτικα μόνο για το 2017 και ξεπερνούν τα δέκα από προηγούμενα έτη».

Δέκα μισθούς, δηλαδή, χρωστάνε στους υπαλλήλους της κομματικής τους εφημερίδας τα «σαΐνια» του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία με ανάλογες οικονομικές μεθόδους επιδιώκουν να… αναστήσουν την Χώρα…

Μάλιστα, προς το τέλος του κειμένου τους αναφέρουν ότι «Αναμένουμε τις προσεχείς ημέρες την επιβεβαίωση από τον ισχυρό μέτοχο ότι συνεχίζουμε «όλοι μαζί» και, όπως συμφωνήσαμε στη συνάντηση της 8ης Φεβρουαρίου, την προσπάθεια για να εμφανιστεί ενισχυμένη στο δημοσιογραφικό και πολιτικό προσκήνιο η ιστορική εφημερίδα της Αριστεράς. Είναι ώρα όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας!».

Δεν μπορούμε να ξέρουμε (αν και το φανταζόμαστε) ποιος είναι ο «ισχυρός μέτοχος», αλλά, όπως και να έχει, ας μην διανοηθούν καμία «λύση» τύπου ΔΟΛ. Επ’ ουδενί λόγο δεν θα «φεσωθεί» (και πάλι) ο Ελληνικός Λαός προκειμένου να επιβιώσει το τελευταίο σε κυκλοφορία -εδώ και πολλά χρόνια- ημερήσιο έντυπο.

Ας απευθυνθούν σε όποιον «ισχυρό μέτοχο» θέλουν, ας ζητήσουν οικονομική βοήθεια και στήριξη επ’ αορίστω από τους κάθε λογής «δικαιωματάκηδες» (αν και αυτοί έχουν μάθει, επί μονίμου βάσεως, να παίρνουν και όχι να δίνουν χρήματα), αλλά τα δικά τους χρέη δεν αφορούν τους υπόλοιπους Έλληνες.Βεβαίως, από ιδεολογικής και πολιτικής πλευράς ένα ενδεχόμενο «λουκέτο» σ’ αυτό το ρυπαρό έντυπο θα σήμαινε ένα ακόμη καρφί στο φέρετρο της αριστεράς σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/deka-misthous-chrwstaei-o-suriza-stous-upallhlous-ths-kommatikhs-fulladas-a#ixzz4gi7TLret

Exit mobile version