Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Φυλλάδα των συντακτών”: Όχι στην φίμωση της άλλης άποψης, εκτός, βεβαίως από την Χρυσή Αυγή

“Φυλλάδα των συντακτών”: Όχι στην φίμωση της άλλης άποψης, εκτός, βεβαίως από την Χρυσή Αυγή

Βλέποντας τον χαρακτηριστικό τίτλο «Να τους φιμώσουμε» και μάλιστα σε ένα έντυπο (φυλλάδα των συντακτών), το οποίο έχει πει ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται ποτέ να δώσει βήμα λόγου στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, μας μπήκε αρχικά η ιδέα ότι γινόταν ένα ακόμη κάλεσμα φίμωσης εναντίον της συνειδητής πολιτικής επιλογής εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων. Διαβάζοντας, όμως, το κείμενο αντιληφθήκαμε αμέσως πως επρόκειτο για κάτι διαφορετικό.

Το άρθρο, το οποίο υπογράφει η αρέσκουσα στο να κόβει δεκάδες χρόνια στην ηλικία καταδικασμένων στην τρομοκρατία και να υπερασπίζεται κατηγορούμενο για παιδεραστία, Άντα Ψαρρά, αφορά κάτι σχετικό με την ΕΡΤ και τις γαλλικές εκλογές και ξεκινά ως εξής: “Με έναν απολύτως κατανοητό κι έναν απολύτως ακατανόητο τρόπο αντέδρασαν χθες αντίστοιχα η Ν.Δ. και ο αρχηγός του Ποταμιού, πρώην δημοσιογράφος, Σταύρος Θεοδωράκης διότι τόλμησε ένας δημοσιογράφος της ΕΡΤ να πει ότι «στη Γαλλία είχαμε δύο πολύ κακούς υποψηφίους και τι να κάνει ο κόσμος; υποστήριξε τον εκπρόσωπο των τραπεζών»”.

Και αφού ακολουθούν διάφορα άλλα το άρθρο της τελειώνει ως εξής: “Συνηθισμένη η Ν.Δ. από το ότι αν δεν μας αρέσει η δημόσια τηλεόραση την κλείνουμε και από το γεγονός ότι όλα τα συστημικά ΜΜΕ έχουν από καιρού κουνήσει το μαντίλι στην πολυφωνία, δεν άντεξε ούτε ένα διαφορετικό σχόλιο και έβγαλε ολόκληρη ανακοίνωση διότι τόλμησε να διατυπώσει ένας δημοσιογράφος της δημόσιας τηλεόρασης μια διαφορετική άποψη! Ο δε αρχηγός του Ποταμιού μάς είπε εν ολίγοις ότι οι ψηφοφόροι του Μελανσόν και όποιοι άλλοι τόλμησαν να έχουν διαφορετική άποψη είναι φασίστες! Είναι γεγονός ότι το να ταυτίζει κάποιος τη Λεπέν με τον Μακρόν είναι πέρα για πέρα ένας λάθος συμψηφισμός και μια εξαιρετικά προβληματική έως και επικίνδυνη πολιτική θεώρηση. Αυτό όμως δεν είναι λόγος για να ακολουθήσει ο καθένας την πολιτική της Λεπέν και να ζητάει τη φίμωση της άλλης άποψης!

Ξεκινώντας από το εκλογικό «δίλημμα» του αριστερού δημοσιογράφου της ΕΡΤ, φαίνεται ξεκάθαρα ότι θεωρεί πιο φυσιολογικό και λιγότερο κακό το να πάει η ψήφος του κόσμου σ’ έναν εκπρόσωπο των τραπεζών παρά αυτή να δοθεί σ’ ένα πατριωτικό κόμμα. Από εκεί και πέρα, η Άντα Ψαρρά, η οποία διαμαρτύρεται για «το γεγονός ότι όλα τα συστημικά ΜΜΕ έχουν από καιρού κουνήσει το μαντίλι στην πολυφωνία», καθώς και ότι δεν πρέπει κανείς «να ζητάει τη φίμωση της άλλης άποψης», είναι η ίδια που μαζί με τον σύζυγό της και άλλους συνοδοιπόρους στο ρεύμα του εθνομηδενισμού επιζητούν όχι απλώς σε μόνιμη βάση την φίμωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αλλά πολύ περισσότερο την πολιτική και ποινική εξόντωσή της.

Γι’ αυτό, λοιπόν, ο τίτλος «Να τους φιμώσουμε» τελικά ταιριάζει «γάντι» στους πραγματικούς πόθους των ανθελληνικών σκέψεών τους σε σχέση με το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Με αυτό το πλευρό να κοιμούνται…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/fullada-twn-suntaktwn-ochi-sthn-fimwsh-ths-allhs-apopshs.-ektos-bebaiws-kai#ixzz4gldu6i44

Exit mobile version