Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανάσα ελευθερίας: 48 ώρες χωρίς την μπόχα του «Έθνους»

Ανάσα ελευθερίας: 48 ώρες χωρίς την μπόχα του «Έθνους»

Ημέρα χαράς για την πραγματικά αδέσμευτη δημοσιογραφία, που δεν εξυπηρετεί συγκεκριμένα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα, αποτελεί το γεγονός ότι σήμερα και αύριο δεν θα κυκλοφορήσει η έντυπη «μπόχα» της μπομπολοφυλλάδας «Έθνος».

Μαζί μ΄αυτήν, δεν θα κυκλοφορήσουν οι εφημερίδες “Ημερησία”, “Goal News”, ενώ δεν λειτουργούν οι ιστοσελίδες “ethnos.gr”, “imerisia.gr”, “sentragoal.gr”, “life.gr”, “womenonly.gr”, “elle.gr”, “cinemag.gr” και “caranddriver.gr” καθώς και όλες οι περιοδικές εκδόσεις του ομίλου.

Τα διοικητικά συμβούλια των ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ, ΕΤΗΠΤΑ, ΑΣΠΗΤ, ΠΕΛ και ΕΦΕ προχώρησαν σε 48ωρη απεργία (έως αύριο στις 06:00) σε όλα τα ΜΜΑΕ του «Πήγασου» καθώς οι εργαζόμενοι σε αυτόν παραμένουν απλήρωτοι σχεδόν ένα πεντάμηνο.

Η ιδιοκτησία του ομίλου κατέβαλε μόνο ένα 15νθήμερο επειδή, όπως υποστηρίζει, βρίσκεται σε οικονομική δυσπραγία, αλλά οι συνεργαζόμενες Ενώσεις του κλάδου κάνουν λόγο για «εντελώς παράνομη, αντεργατική και καταχρηστική συμπεριφορά της εργοδοσίας, η οποία αφενός τους οφείλει δεδουλευμένες αποδοχές, που αντιστοιχούν στις αποδοχές των μηνών Δεκεμβρίου 2016, Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου, Μαρτίου και Απριλίου 2017, και αφετέρου συστηματικά καταπατά κάθε συμφωνία και δέσμευση από την πλευρά της». Γι αυτό και απαιτούν άμεση καταβολή όλων των οφειλόμενων δεδουλευμένων αποδοχών των συναδέλφων τους.

Σε όσους φανούν «σκληρά» τα λόγια μας για την μοίρα του «Έθνους», τους πληροφορούμε ότι θα τα επαναλάβουμε με ακόμη περισσότερη θέρμη όταν το ρυπαρό αυτό έντυπο κατεβάσει οριστικά τα ρολά. Κάνοντας την λάσπη, την συκοφαντία και το ψέμα έναν πολτό, η φυλλάδα αυτή έγραψε την δική της θλιβερή ιστορία στην σκευωρία κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, «προφητεύοντας» ουκ ολίγες φορές το τέλος της.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όμως, άντεξε, σε αντίθεση με την φυλλάδα αυτή που πνέει πλέον τα λοίσθια. Το μόνο μελανό σημείο αποτελούν οι υπάλληλοι εκείνοι του Μπόμπολα στον «Πήγασο» που δεν είχαν σχέση με τα βρώμικα πολιτικά παιχνίδια του αφεντικού τους και για τους οποίους ευχόμαστε να πάρουν μέχρι δεκάρας τα δεδουλευμένα τους και να βρουν σύντομα ξανά εργασιακή απασχόληση.

Για εκείνους, όμως, που όχι μόνο επιχείρησαν να συμπράξουν στην κατασυκοφάντηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αλλά επέδειξαν και υπερβάλλοντα ζήλο, δεν λυπούμαστε στο ελάχιστο. Ας «λουστούν» τις συνέπειες της εξυπηρέτησης του αντιχρυσαυγιτισμού του αφεντικού τους και ας ωρύονται τώρα για τους μισθούς που τους χρωστάει…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anasa-eleutherias-ston-tupo.-48-wres-chwris-thn-mpocha-tou-ethnous#ixzz4gnW77Duf

Exit mobile version