Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τζιχαντιστές του Ισλαμικού Χαλιφάτου οι μαχαιροβγάλτες που συνελήφθησαν στην Κομοτηνή

Τζιχαντιστές του Ισλαμικού Χαλιφάτου οι μαχαιροβγάλτες που συνελήφθησαν στην Κομοτηνή

Έληξε η δικαστική διερεύνηση της σύλληψης δύο αλλοδαπών στην Κομοτηνή, στην κατοχή των οποίων είχαν βρεθεί δύο μαχαίρια με μήκος λάμας 32 και 23 εκατοστά, αορτήρας πολεμικού όπλου, κινητά τηλέφωνα και διάφορα χρηματικά ποσά.

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θράκης, που εξέτασε την όλη υπόθεση, απεφάνθη και επέβαλε ποινή κάθειρξης 15 ετών για ένταξη και συμμετοχή στο Ισλαμικό Χαλιφάτο. Κοινώς, ο 30χρονος «Σουηδός» (Βόσνιος που πήρε άδεια παραμονής στην Σουηδία) και ο 20χρονος από την Υεμένη βρισκόντουσαν στην Ελλάδα, με απώτερο σκοπό την μεταφορά όπλων στην Συρία.

Εις εξ αυτών είχε συλληφθεί τον Οκτώβριο του 2005 σε σπίτι στο Σεράγεβο, στο οποίο αστυνομικοί είχαν βρει μια αυτοσχέδια ζώνη με εκρηκτικά, έναν πυροκροτητή, 18 κιλά εκρηκτικά και ένα βίντεο στο οποίο δύο άνδρες με κουκούλες εμφανίζονταν να απειλούν με τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη.

Εκθεση των υπηρεσιών Πληροφοριών ΗΠΑ και Κροατίας, το 2006, ανέφερε ότι ο δεύτερος, ο “σουηδός” είχε διασυνδέσεις με την Αλ Κάιντα και τον ηγέτη της στο Ιράκ Αλ Ζαουάχρι. Καταδικάστηκε σε 14 χρόνια κάθειρξη, τα οποία εξέτισε αρχικά στη Βοσνία και στη συνέχεια τη Σουηδία.

Αποφυλακίστηκε το 2011 και, σύμφωνα με πληροφορίες, από τη Σουηδία, το διάστημα που μεσολάβησε μέχρι τη σύλληψή του στην Ελλάδα, κατηγορήθηκε για μικροπαραβάσεις, όπως παράνομη οπλοκατοχή, κλοπή πετρελαίου κ.ά.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο μόνος λόγος που δεν έχουμε εκατόμβες νεκρών από την ισλαμική τρομοκρατία στην Πατρίδα μας, είναι επειδή λειτουργούμε ως χώρα «τράνζιτ» τρομοκρατών και όπλων. Όταν τελειώσει η αιματηρή σύρραξη στην Συρία και δοθούν οι εντολές για τρομοκρατικά χτυπήματα στην Ευρώπη, τότε ο κάθε τζιχαντιστής θα εκρήγνυται όπου μπορεί και πολλοί βρίσκονται επί ελληνικού εδάφους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tzichantistes-tou-islamikou-chalifatou-oi-machairobgaltes-lathrometanastes#ixzz4gsvNjfB6

Exit mobile version