Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τρώνε τις σάρκες τους στο κλεφτοΠασόκ: Εσωκομματικές καταγγελίες για ρεμούλες

Καθώς το σαπιοκάραβο του ΠΑΣΟΚ βουλιάζει ολοένα και περισσότερο στα βαλτόνερα της αμαρτωλής διαδρομής του, τα διάφορα εναπομείναντα «τρωκτικά» που παραμένουν ακόμη στο κατάστρωμα φροντίζουν να εκθέτουν το ήδη καταχρεωμένο ηθικά, πολιτικά και οικονομικά αυτό (από)κόμμα.

 

Ο «πρωταγωνιστής» των τελευταίων ημερών στο ΠΑΣΟΚ πρώην γραμματέας Στέφανος Ξεκαλάκης στην απαντητική -προς την έξωση- επιστολή προς το ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για ανθρώπους που «έχουν απομυζήσει οικονομικά και πολιτικά το κόμμα, και τώρα σπιλώνουν πρόσωπα και συνειδήσεις».

Στο επτασέλιδο κείμενό του, μάλιστα, ο τέως γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής καλούσε τον Νίκο Σαλαγιάννη να βγάλει στο φως απολαβές και λογαριασμούς για να διαπιστωθεί «ποιοι ζουν για το ΠΑΣΟΚ και ποιοι ζουν από το ΠΑΣΟΚ»!

Ομολογουμένως, είναι διασκεδαστικό να βλέπεις τους εναπομείναντες σ’ ένα άλλοτε κραταιό κόμμα εξουσίας να διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους και να τρώνε τις σάρκες τους, αποδεικνύοντας ότι το κομματικό αυτό έκτρωμα, που κατά την διάρκεια της ιστορικής διαδρομής του έκλινε σ’ όλες τις πτώσεις την λέξη κλέφτης, παράγει πολύ περισσότερη παραπολιτική ηχορύπανση παρά πραγματική πολιτική ουσία.

Και όμως, μέσα σ’ αυτό το παρακμιακό και ετοιμοθάνατο περιβάλλον, γεμάτο από ίντριγκες, διενέξεις και αλληλοκατηγορίες, κάποιοι ευελπιστούν ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι η… τρίτη πολιτική δύναμη στις επόμενες εκλογές, την ίδια στιγμή που όλα δείχνουν ότι πάει προς μια ακόμη διάσπαση, λίγο πριν καταλήξει οριστικά στον νεκροθάλαμο της πολιτικής ζωής του Τόπου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε επίσης: Διευθυντής Πασόκ καρφώνει Τζέφρυ για το “χρυσό γυμναστήριο” στην Ιπποκράτους – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/trwne-tis-sarkes-tous-sto-kleftopasok.-eswkommatikes-kataggelies-gia-oikono#ixzz4guTgYhKv

Exit mobile version