Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δυναμική ενημερωτική δράση του Μετώπου Νεολαίας στους Αγίους Αναργύρους – Φωτορεπορτάζ

Το Σάββατο, 13 Μαΐου 2017, το Μέτωπο Νεολαίας πραγματοποίησε πολύωρη πολιτική δράση στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Ελευθέριου και των Αγίων Αναργύρων, φτάνοντας μέχρι την περιοχή των Πατησίων, κατά την οποία διανεμήθηκαν εκατοντάδες φύλλα της εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», καθώς και χιλιάδες φυλλάδια ενημερωτικού περιεχομένου.

Για ακόμα μια φορά η υποδοχή του κόσμου υπήρξε θερμότατη και ενθουσιώδης, ενώ περαστικοί και διερχόμενοι πολίτες σταματούσαν και μας ζητούσαν έντυπο υλικό, τρανή απόδειξη της μεγάλης λαϊκής απήχησης του Εθνικιστικού Κινήματος στην ευρύτερη ελληνική κοινωνία.

Με τους κεντρικότερους δρόμους να γεμίζουν εθνικιστικά φέιγ βολάν, αυτοκόλλητα και συνθήματα, οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες διατράνωσαν προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να κάνουν βήμα πίσω. Αντιθέτως, μάχονται αδιαλείπτως ενάντια στο ξεπουλημένο και διεθνιστικό καθεστώς, που καθημερινά δεν κάνει τίποτε άλλο, από το να δείχνει το ανθελληνικό του πρόσωπο στον ήδη σκληρά δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό.

Το αμαρτωλό και διεφθαρμένο σύστημα προσπαθεί με κάθε τρόπο να ανακόψει την ραγδαία άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος, είτε μιλώντας για εμάς χωρίς εμάς, είτε επιβάλλοντας ένα καθεστώς φίμωσης και τρομοκρατίας. Πολύ συχνά, δε, επιλέγει έναν άλλο τρόπο για να πλήξει την μεγάλη μας καταξίωση στην συνείδηση του ελληνικού λαού, προσποιούμενο ότι δεν υπάρχουμε.

Την ίδια στιγμή, όμως, που όλοι αυτοί οι προδότες και οι δήθεν «δημοκράτες» που το εκπροσωπούν κρύβονται, για να γλιτώσουν από την οργή και την κατακραυγή του κόσμου, εμείς συνεχίζουμε απτόητοι τον αγώνα μας, με δυναμισμό και πίστη στις αρχέγονες αξίες του Ελληνισμού.

Ένα είναι το μόνο σίγουρο, ότι η ανθελληνική τυραννία που λυμαίνεται την πατρίδα μας πολύ σύντομα θα γκρεμιστεί σαν χάρτινος πύργος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dunamikh-enhmerwtikh-drash-tou-metwpou-neolaias-stous-agious-anargurous-fwt#ixzz4h5lC7i8E

Exit mobile version