Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προς Συριζαίους: Μόνη λύση για την ουσιαστική κατάργηση του αφορολόγητου των βουλευτών η υιοθέτηση της τροπολογίας της Χρυσής Αυγής από το 2013!

Προς Συριζαίους: Μόνη λύση για την ουσιαστική κατάργηση του αφορολόγητου των βουλευτών η υιοθέτηση της τροπολογίας της Χρυσής Αυγής από το 2013!

Απάτη η πρόταση των συριζαίων που διαφημίζεται ως “κατάργηση του αφορολόγητου των βουλευτών” – Αφήνει στο απυρόβλητο τεράστια επιδόματα και προκλητικές παροχές – Μόνη λύση για την ουσιαστική κατάργηση του αφορολόγητου των βουλευτών η υιοθέτηση της τροπολογίας της Χρυσής Αυγής από το 2013!

Ήταν 16 Ιουλίου του2013, λίγες μόλις μέρες πριν από την απαρχή της σκευωρίας εναντίον της Χρυσής Αυγής, όταν η Βουλή είχε συγκλονιστεί από το γεγονός ότι είχε αποκαλυφθεί ένα από τα πιο βρωμερά μυστικά της. Ο λόγος για το αφορολόγητο των βουλευτών.

Ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης είχε καταθέσει αδιαμφισβήτητα ντοκουμέντα, βάσει των οποίων αποδεικνυόταν ότι ένας ελεύθερος επαγγελματίας (ατομική επιχείρηση) με κέρδη 47 χιλιάδες ευρώ πληρώνει φόρο πάνω από 20 χιλιάδες ευρώ, ενώ ένας βουλευτής με ίδιο εισόδημα πληρώνει φόρο μόνο 2 χιλιάδες ευρώ, δηλαδή απολύτως τίποτα.

Τα ντοκουμέντα:

Την ίδια ακριβώς ημέρα, η Χρυσή Αυγή κατέθεσε, με την υπογραφή των Συναγωνιστών Γερμενή, Παναγιώταρου και Γρέγου, τροπολογία στην Βουλή, με την οποία ζητούσε να φορολογηθεί η βουλευτική αποζημίωση από το πρώτο ευρώ και να πάψουν να τυγχάνουν ιδιαίτερης μεταχείρισης οι βουλευτές. Επρόκειτο για μία τροπολογία ηθικώς και συνταγματικώς έπρεπε να χειροκροτηθεί, αφού ήρε μία πρωτοφανή άνιση μεταχείριση μεταξύ πολιτών, που είναι αντισυνταγματική και ηθικά κατάπτυση, ειδικά άμα την δούμε υπό το πρίσμα της παρατεταμένης οικονομικής κρίσεως.

Η τροπολογία:

Παρόλα αυτά, η τροπολογία αυτή παρέμεινε στα κυβερνητικά συρτάρια, επί σχεδόν τέσσερα χρόνια, παρά το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή φρόντιζε να υπενθυμίζει την ύπαρξή της σε τακτά χρονικά διαστήματα. Μία εκ των πρόσφατων αυτών υπενθυμίσεων ήταν στα πλαίσια συνεντεύξεως του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, στα τέλη Απριλίου του 2016.

Τώρα, με την κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ, να βρίσκεται στη γωνία, εν όψει της ψηφίσεως του 4ου Μνημονίου, η κυβέρνηση επιχειρεί να χρησιμοποιήσει το ζήτημα επικοινωνιακά. Συγκεκριμένα, ο Βούτσης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra έκανε λόγο για πλήρη φορολογική εξομοίωση των βουλευτών με τους πολίτες, λέγοντας ουσιαστικά ότι θα υιοθετηθεί η τροπολογία της Χρυσής Αυγής. Το ζήτημα γράφτηκε και στην κομματική εφημερίδα του Σύριζα, χωρίς βεβαίως να γίνει αναφορά στην πατρότητα της τροπολογίας και των αποκαλύψεων.

Βεβαίως, μέχρι να φτάσει αυτή η τροπολογία να κατατεθεί δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν οι συριζαίοι θα συμπεριλάβουν τα απαραίτητα νομικίστικα «παράθυρα» για να μην εφαρμοστεί αυτή η διάταξη. Επίσης, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν τελικά θα κατατεθεί η τροπολογία στην οποιαδήποτε μορφή. Ήδη από την προαναγγελία τους οι συριζαίοι αφήνουν στο απυρόβλητο τα προκλητικά προνόμια – επιδόματα των Βουλευτών και τα διάφορα έσοδά τους για επιτροπές κλπ.

Σε κάθε περίπτωση, το γεγονός ότι ένα τέτοιο ζήτημα θίγεται ανοιχτά αποτελεί μία περίτρανη Νίκη της Χρυσής Αυγής, απόδειξη ότι μονάχα το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών αντιπροσωπεύει την βούληση των Ελλήνων μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nikh-twn-ellhnwn-ethnikistwn-tropologia-ths-chrushs-aughs-thetei-telos-sto#ixzz4h5mQQcGB

Exit mobile version