Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Αφού ο ΣΥΡΙΖΑ μας φόρτωσε στην πλάτη μια κατάπτυστη συμφωνία, τις συνέπειες της οποίας θα βιώσουμε λίαν προσεχώς, έχουμε και τους ανθρώπους που άνοιξαν την πόρτα της χώρας στην άβυσσο να μπαίνουν στο παιχνίδι και να προσπαθούν να μας πείσουν ότι χωρίς το ευρώ καταστραφήκαμε. Ο λόγος για τον Ευάγγελο Βενιζέλο που αφού δημιούργησε το πρώτο χαράτσι για τα ακίνητα (το ΕΕΤΗΔΕ που εισπραττόταν μέσω ΔΕΗ) ,αφού κατέστρεψε τον κοινωνικό ιστό της χώρας με τα πρώτα μνημόνια, τώρα στη συνέντευξη που έδωσε στον Alpha μας απειλεί περίπου ότι θα βιώσουμε εμφύλιο πόλεμο και σκηνές Βενεζουέλας αν διανοηθούμε να γυρίσουμε στη δραχμή!

Είναι ποτέ δυνατόν με τις ίδιες μεθόδους να πετύχει κανείς διαφορετικό αποτέλεσμα; Είναι δυνατόν ποτέ να αρμέξει κάποιος μια αδυνατισμένη από την αφαγία και ατροφία αγελάδα και να περιμένει ότι θα βγάλει γάλα; Όχι βέβαια… Κανείς που διαθέτει μυαλό περιμένει κάτι τέτοιο… Μη μας σώζετε… Άλλο ένα τέτοιο “σώσιμο” και καταστραφήκαμε! Ολοι μαζί για να πάρουμε τη ζωή και το μέλλον μας πίσω .  Χρυσή Αυγή, για να ξαναπάρουμε την πατρίδα μας πίσω!

Κωνσταντίνα Σ. 

Δυναμική ενημερωτική δράση του Μετώπου Νεολαίας στους Αγίους Αναργύρους – Φωτορεπορτάζ

Η πονηρή πρόταση του Ερτογάν για πλήρη εφαρμογή της Συνθήκης της Λωζάνης θα μπορούσε να απαντηθεί αν την χώρα δεν κυβερνούσαν τόσα χρόνια οι δεξιοί και αριστεροί  πολιτικοί απατεώνες που απαρτίζουν το πολιτικό προσωπικό της Ελλάδας. Η αρχή της αμοιβαιότητας θα ήταν μια καλή προσπάθεια εφαρμογής της. Όσοι Έλληνες βρίσκονται στην τουρκία, τόσοι τούρκοι να υπάρχουν και στη Ελλάδα. Έτσι η πατρίδας μας θα είχε απαλλαχθεί από τα φίδια που θρέφει στον κόρφο της μαζί με το προξενείο που έχει συμπεριφορά κράτους εν κράτει.

Κ. Α.

Ο Ερντογάν, η «πλήρης εφαρμογή» της Συνθήκης της Λωζάννης και οι ραγιάδες πολιτικάντηδες

Δεύτερο μνημόνιο από τους Συριζανέλ, γιατί έρεπε να ισοφαρίσει τα δύο μνημόνια των ΝΔ-Πασοκ. Η συνέχεια γνωστή την οποία πληρώνουν τα γνωστά υποζύγια. Συνεχείς μειώσεις στις συντάξεις και το αφορολόγητο, τη στιγμή που η ίδια η πολιτική τάξη δε βάζει το χέρι στην τσέπη για να στηρίξει την υπό κατάρρευση χώρα μας. Παροχή ασυλίας στους τραπεζίτες σε ο,τι αφορά την κατά το δοκούν εκκαθάριση από μέρους τους των κόκκινων δανείων που οι ίδιοι κάποτε έδιναν αφειδώς ενοχλώντας τον κόσμο με το τηλέφωνο ακόμη και τις μεσημεριανές ώρες δίχως ελέγχους. Και την ίδια ώρα θ αυξάνονται οι απόκληροι της ζωής που θα στήνονται στις ουρές των συσσιτίων για να πάρουν τη μερίδα που θα τους επιτρέψει να επιβιώσουν, όχι να ζήσουν. Μόνη ελπίδα η Χρυσή Αυγή που αντιστέκεται στα μνημόνια και την ξενοκρατία.

Κατερίνα Π. 

Ισοφάρισε ο Σύριζα τη Νέα Δημοκρατία: Ήρθε στη Βουλή το δεύτερο «Μνημόνιο της Αριστεράς»! 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-15-maiou-2017#ixzz4h8XancT3

Exit mobile version