Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όργιο σπατάλης από τη Νέα Δημοκρατία: 115 εκατ. ευρώ δόθηκαν σε ΜΚΟ και αγνοούνται!

Όργιο σπατάλης από τη Νέα Δημοκρατία: 115 εκατ. ευρώ δόθηκαν σε ΜΚΟ και αγνοούνται!

Βρώμα και δυσωδία αναδύεται από τα σκάνδαλα της Νέας Δημοκρατίας, που βγαίνει τώρα με ψέμματα να διεκδικήσει την ψήφο των Ελλήνων, προφασιζόμενη τον προστάτη της «νομιμότητας» και της «διαφάνειας». Σας παραθέτουμε σχετικά αποσπάσματα από άρθρο της εφημερίδας «Δημοκρατία» σχετικά με τα έργα και τις ημέρες της αδερφής του Κυριάκου Μητσοτάκη, Ντόρας Μπακογιάννη, στο ΥΠΕΞ:

«Ιστορία τρέλας στο πάρτι με τις ΜΚΟ! Εκταμιεύθηκαν 28 Δεκεμβρίου 2007 (επί υπουργίας Ντόρας Μπακογιάννη) και κατατέθηκαν 3 Απριλίου 2009 με στόχο τη χρηματοδότηση των προγραμμάτων της Αφρικανικής Ενώσεως

Όργιο κατασπατάλησης του δημόσιου χρήματος με τη χρηματοδότηση ΜΚΟ και φορέων που λειτουργούσαν υπό καθεστώς τουλάχιστον περίεργο αποκαλύπτεται για την περίοδο 2000-2010. Νέα στοιχεία που φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας η «κυριακάτικη δημοκρατία» καταδεικνύουν πως το «πάρτι» είχε περάσει σε άλλη διάσταση, με το υπουργείο Εξωτερικών να παραδίδει ζεστό χρήμα σε χαρτονομίσματα ακόμη και μέσω διπλωματικών σάκων σφραγισμένων με βουλοκέρι! Καθοριστικής σημασίας στην αλόγιστη διάθεση κονδυλίων προς αμφιβόλου σκοπιμότητας προγραμμάτων ΜΚΟ ήταν ο ρόλος της Υπηρεσίας Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας (ΥΔΑΣ), που έγινε γνωστή από την υπόθεση του πρώην γενικού διευθυντή της και συνεργάτη του Γιώργου Παπανδρέου Αλεξ Ρόντου.

Οι εισαγγελικές Αρχές ερευνούν 43 υποθέσεις χρηματοδοτήσεων ΜΚΟ και άλλων φορέων, ύψους 111.000.000 ευρώ. Το συνολικό ποσό που δόθηκε, ωστόσο, κατά την περίοδο 2000-2010 από την ΥΔΑΣ μόνο σε ΜΚΟ ανήλθε στα 115.388.814 ευρώ, ενώ πολλά ακόμη κονδύλια κατευθύνθηκαν προς άλλους φορείς.Ενδεικτικά, αναφέρεται ότι εντοπίστηκε ειδικός λογαριασμός γι’ αυτούς στην Τράπεζα της Ελλάδος, ύψους 20.000.000 ευρώ, μόνο για το τσουνάμι.»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/orgio-spatalhs-apo-th-nea-dhmokratia-115-ek.-eurw-dothhkan-se-mko-kai-agnoo#ixzz4hDbJfSBu

Exit mobile version