Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Έχουν βρει νέο παιχνίδι τα media και  αποπροσανατολίζουν τους Έλληνες μαζί με τους πολιτικούς. Έστρεψαν την προσοχή όλων μόνο στις συντάξεις και τις περικοπές τους τόσο ο Τσίπρας όσο και ο Μητσοτάκης. Για τα δύο εκατομμύρια ανέργους ούτε μιλιά, για το 1/3 του λαού σε συνθήκες ακραίας φτώχειας τίποτε. Το πρόβλημα λένε είναι μόνο ο παππούς, αλλά ο παππούς θα φύγει κάποια στιγμή και τότε θα συνειδητοποιήσουν πως έχουν  μείνει χωρίς δουλειά, χωρίς λεφτά, χωρίς προοπτική, χωρίς το χαρτζιλίκι του παππού και χωρίς φωνή για να αντιδράσουν. Η Χρυσή Αυγή με συνέπεια λόγων και έργων αποτελεί τη μοναδική έκφραση Εθνικής Αντίστασης στην ξενοκρατία που καταστρέφει την πατρίδα μας. Μην μένεις αμέτοχος.

Γ.Π.

Η Χρυσή Αυγή στην υποδοχή των ιερών λειψάνων της Αγίας Ελένης – Φωτορεπορτάζ

Το σύνολο των εσόδων που θα αποκομίσει το ελληνικό κράτος υπολογίζεται σε 437 δισεκατομμύρια δολάρια μόνο από τα κοιτάσματα στην Νότια Κρήτη.  Επίσης εκτιμάται ότι θα δημιουργηθούν 100 χιλιάδες θέσεις εργασίας στον πρωτογενή και 200 χιλιάδες στο δευτερογενή τομέα της οικονομίας. Τίποτα από αυτά όμως δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει μιας και είναι ο λόγος που η διεθνής τοκογλυφία, πέρασε την θηλιά στην πατρίδα μας ώστε να επωφεληθεί του αυτού του σημαντικού πλούτου ενώ παράλληλα οι Έλληνες θα φυτοζωούν μέχρι εξοντώσεως τους. Μόνο η Χρυσή Αυγή, αγωνίζεται, ώστε ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδας να αξιοποιηθεί υπέρ των Ελλήνων χρηματοδοτώντας έτσι την ανάπτυξη , την πρωτογενή παραγωγή και στην ουσία την πραγματική οικονομία .

Ν.Γ.

Η «βεβαιότητα» των Αμερικανών για την βάση της Σούδας και ο ρόλος του Καμμένου

Χιλιοπροδομένος αλλά όχι άμοιρος ευθυνών  ο ελληνικός λαός. Με ασύστολα ψεύδη τα οποία μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, μιλάνε για ανάπτυξη, για έξοδο στις τοκογλυφικές αγορές και για τέλος των μνημονίων σε λίγα χρόνια. Η πραγματικότητα τους διαψεύδει μιας και τα πάντα έχουν εκχωρηθεί στους τοκογλύφους τουλάχιστον για εκατό χρόνια και ξεπουλιέται η δημόσια και ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων. Μόνη αληθινή αντίσταση στη διεθνή τοκογλυφία είναι η Χρυσή Αυγή και αυτό το υπογράφει ξεκάθαρα το λυσσαλέο μίσος και η πολεμική που ασκούν εναντίον της τα δεξιά και αριστερά ενεργούμενα των διεθνών τοκογλύφων.

Σ.Μ.

Ο συριακός στρατός απώθησε τους τζιχαντιστές από αεροπορική βάση στο Χαλέπι – Χάνει συνεχώς εδάφη το ISIS

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-16-maiou-2017#ixzz4hDcCXBTL

Exit mobile version