Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ποιος μολύνει την Βουλή;

Ποιος μολύνει την Βουλή;

Άρθρο από την εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί εκτάκτως σήμερα

Το στημένο επεισόδιο που έλαβε χώρα στην Βουλή χθες το απόγευμα, προκειμένου να μην ακουστεί η άποψη της Χρυσής Αυγής, το γνωρίζετε όλοι. Εξαιρετικής αξίας, πέρα από το περιστατικό, ήταν η συνεχής αναφορά του προεδρεύοντως Μπαλαούρα προς τον Συναγωνιστή Κασιδιάρη «αποχωρήστε, μολύνετε την Βουλή». Το είπε ουκ ολίγες φορές και πραγματικά σε καμία από αυτές τις φορές δεν κατάλαβε τι ακριβώς ξεστόμισε.

Κοίτα ποιος μιλάει!

Καταρχάς, ας κάνουμε λόγο για αυτόν που εκστόμισε την φράση. Η αλήθεια είναι ότι ο Μπαλαούρας, ως πολιτικός, κινείται συνήθως «κάτω από το ραντάρ», χωρίς να παράγει κοινοβουλευτικό έργο και απλά εισπράττει τα 8-10 χιλιάρικα το μήνα, ανέξοδα, αβίαστα και… αβάδιστα που λένε.

Ας θυμηθούμε, όμως, τα περιστατικά στα οποία απασχόλησε την κοινή γνώμη ο Μπαλαούρας. Κατά πρώτον ήταν ένας εκ των συνταξιούχων και προφανώς… άπορων βουλευτών που εισέπραξαν το επίδομα για τους συνταξιούχους.

Κατά δεύτερον και σημαντικότερον, σε παλιότερες δηλώσεις του τόνιζε ότι θα πρέπει να δώσουμε το όνομα της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς. Συγκεκριμένα είχε πει, μιλώντας στον ΣΚΑΪ: «Αν αφαιρέσουν τις αλυτρωτικές τους διαθέσεις, να φοράνε χλαμύδες και τέτοια όπως τα σχολίασα σε ανακοίνωσή μου, αφού έχει καθιερωθεί de facto η ονομασία ”Μακεδονία” μπορούμε να ανεχτούμε και να λέγονται ”Μακεδονία”…»

Το τρίτο που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι ο Μπαλαούρας ήταν ένας εκ των βουλευτών που λοιδόρησαν το Άγιο Φως. Συγκεκριμένα είχε πει: “είναι απαράδεκτο το ότι ενισχύουμε ένα κατάλοιπο της παγανιστικής περιόδου και το ενισχύουμε με το κράτος, όπου το κράτος πρέπει να είναι ανεξίθρησκο. Και το δεύτερο είναι ότι υπάρχει ένα σημαντικό κόστος”.

Πέρα από τα πρόσωπα – Οι αμαρτίες ενός πολιτικού κατεστημένου

Θα μπορούσαμε να κάνουμε μία ανάλογη, πολύ πιο μακρά λίστα, για τον Δένδια, τον άνθρωπο που ενορχήστρωσε την μεγαλύτερη σκευωρία του αιώνα, εναντίον της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου, προκειμένου να περισώσει τα ψηφαλάκια της Νέας Δημοκρατίας. Τον άνθρωπο που ως υπουργός ΠΡΟΠΟ πήγε προσωπικά για να αφαιρέσει στοιχεία που αθώωναν την Χρυσή Αυγή και διέπραξε τα μύρια όσα αίσχη. Αυτά, όμως, θα τα αναλάβει μία μελλοντική πραγματικά Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, απαλλαγμένη από «παράγκες», «παραδικαστικά», «Παναθηναϊκάκηδες», «κολλητούς» και άλλα τινά.

Πέρα από τα πρόσωπα, με αφορμή την εκ νέου ένωση του «συνταγματικού τόξου», αξίζει να σταθούμε στο ποιο είναι το πολιτικό σύστημα που ισχυρίζεται ότι η Χρυσή Αυγή «μολύνει την Βουλή». Πρόκειται για το σύστημα, το οποίο ανέθρεψε, υπέθαλψε και επέτρεψε να μεγαλουργήσουν στις τάξεις του κλέφτες, απατεώνες και ληστές.

Πρόκειται για το σύστημα, το οποίο οδήγησε σε χιλιάδες αυτοκτονιών, στην φτωχοποίηση των Ελλήνων, στην γκετοποίηση των γειτονιών μας, στο ξεπούλημα της χώρας και σε όλα τα άλλα τα γνωστά.

Συνεπώς, όλοι αυτοί δεν δικαιούνται να ομιλούν περί μολύνσεως. Αποτελούν την γάγγραινα που κατατρώει τις σάρκες της Ελληνικής Κοινωνίας και η Χρυσή Αυγή αποτελεί την λύση στον φαύλο κύκλο της μόλυνσης. Όντας οι μόνοι καθαροί, μονάχα εμείς μπορούμε και θέλουμε να καθαρίσουμε την Κόπρο του Αυγεία της διεφθαρμένης ελληνικής πολιτικής.

Αυτό φοβούνται στην Χρυσή Αυγή, γι’ αυτό και ξεκίνησαν την σκευωρία, τις διώξεις και τις δολοφονίες το 2013. Γι’ αυτό ακόμα και σήμερα προσπαθούν να στήσουν επεισόδια εντός και εκτός Βουλής. Μια με τον Δένδια και την άλλη με ορδές παρακρατικών τσεκουροφόρων και ροπαλοφόρων.

Κώστας Αλεξανδράκης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/poios-molunei-thn-boulh#ixzz4hFaRGGdr

Exit mobile version